Skip Navigation Links

Moloz Ve Hafriyata Geçit Yok

Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda il genelinde gerçekleştirdiği denetimlere devam ediyor

Moloz Ve Hafriyata Geçit Yok

Gündem   A+a-

 Hatay halkının temiz ve sağlıklı bir kentte yaşamını sürdürmesi için yoğun çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda il genelinde gerçekleştirdiği denetimlere devam ediyor.
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan ve çevre sağlığını ön planda tutan, çevre hassasiyeti doğrultusunda çalışmalarını yürüten HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin muhtelif yerlerinde kaçak yollarla dökülen molozlara ve hafriyat yıkıntılarına karşı aldığı tedbirleri yoğunlaştırdı. Son olarak Yeni Sanayi Sitesi Asi Nehri yatağına kaçak olarak dökülen moloz yığınlarını temizleyen ekipler, bölgeye uyarı tabelaları yerleştirdi.
UYARILARA UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK
Gerekli izinlerin alınmayarak, halk sağlığını tehdit edecek şekillerde kamuya açık alanlara kaçak yollarla moloz ve hafriyat döken kişi ve kişilere karşı gerekli önlemleri arttırarak alan HBB ekipleri, vatandaşın sağlığını tehlikeye atacak ve doğaya zarar verecek hiçbir uygulamaya müsaade etmeyeceklerini ve uyarılara uymayan kişi ile şirketlere cezai işlem uygulanacağının altını çizdi.
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet