Skip Navigation Links

Meydan Mahallesi Spor Kompleksi Bitmek Üzere

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, meydan mahallesine yapılmakta olan spor kompleksinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Meydan Mahallesi Spor Kompleksi Bitmek Üzere

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Meydan Mahallesi muhtarı Ramazan Güneş ile birlikte yapımı devam eden spor kompleksi çalışmalarını yerinde inceldi.
Yapılan çalışmalar hakkında daire müdürlerinden bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil,” Farklı değişik noktalar olmak üzere İskenderun’da hemen her mahallemizde spor kompleksleri yapmaya devam ediliyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettik. Her mahalleye eşit hizmet götürdük götürmeye devam ediyoruz. Bunun gibi dört tane spor kompleksini spor toto ile belediyemiz müşterek olarak dört ayrı mahallemizde yapımına bir süre önce başlamıştık ”dedi.
Başkan Seyfi Dingil,” bu spor tesisleri bitmek üzere. Burada da göründüğü gibi basketbol, halı saha ve voleybol sahası tamamlanmak üzere. Ardından çevre düzenlenmesi yapılacak banklar ve ağaçlandırma çalışmalarının ardından spor tesisinin yapımı bitecek. Bundan sonra hiç kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden her mahalleye düşüncesine fikrine mezhebine bakmadan herkese eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür
Meydan Mahallesi muhtarı Ramazan Güneş ise Başkan Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar dileyerek, ”Sağ olsun başkanımız mahallemize güzel bir spor tesisi kazandırdı. Gençlerimiz burada spor yapacak hoşça vakit geçirecek. Tesis bitmek üzere. Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet