Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

180 Kilo’luk Fidan Altın’a İl Sağlık Müdürlüğü El Uzattı…

Aşırı kiloları yüzünden sağlık sıkıntıları yaşayan obez hastası Hassa’lı Fidan Altın’a Hatay İl Sağlık Müdürlüğü sahip çıktı.

180 Kilo’luk Fidan Altın’a İl Sağlık Müdürlüğü El Uzattı…

Sağlık   A+a-

 Hassa İlçesinin Akbez Mahallesinde ikamet eden 37 yaşındaki iki çocuk annesi Fidan Altın, “tedavi olup, hayata tekrar iki elle sarılmak istediğini, kapımın önüne çıkmak istiyorum, gezmek istiyorum, dolaşmak istiyorum. Doktorlarımız bana yardımcı olsunlar, beni zayıflatıp yürütsünler başka bir şey istemiyorum. Beni yeter ki yürütsünler, zayıflatsınlar. Yere uzandığım zaman bir daha kalkamıyorum, lavaboya bile gidemiyorum, hayata yeniden iki elle sarılmak istiyorum” demesi üzerine;
Yaklaşık 180 kilo ağırlığındaki Fidan Altın ikamet ettiği evinden, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 Acil Servisi ekipleri tarafından evinden alınarak, tedavi için Hatay Devlet Hastanesine yatırıldı.
Fidan Altın’ın, Endokrin, Genel Cerrahi, Kardiyoloji, Psikiyatri ve Dahiliye bölümlerinde ilgili uzmanlarca muayenesi yapılarak gerekli tetkikleri istenmiştir. Yapılan tetkikler sonrası çıkan sonuçlara göre hastaya en uygun tedavi planı yapılacaktır.
Sağlık ekipleri tarafından yapılacak olan teşhis ve tetkiklerden sonra Fidan Altın’ın kilo vermesi ve sağlıklı bir yaşama kavuşması için tedavisine tamamlanana kadar devam edilecektir.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş