Skip Navigation Links

Hatay’ın Şahin’inden Özel’ine;Hado’yu Birlikte Hayata Geçirelim !

İskenderun Karayolları Kent Parkı Temel Atma Töreni yine bir çok ilk’e sahne oldu.

Hatay’ın Şahin’inden Özel’ine;Hado’yu Birlikte Hayata Geçirelim !Web
TV

Gündem   A+a-

 Yaklaşık 3 yıldır yapılması için büyük çaba sarfedilen Karayolları Kent Parkı’nın temel atma törenine, AK Parti’nin Hatay’daki teşkilat ve belediye başkanlarından oluşan tüm kurmaylarının yanı sıra CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ile İsmet Tokdemir de katıldılar.
Hatay’ın tüm sorunlarının ortak akılla çözülmesi ve siyasi parti ayrımı yapmaksızın elele verilmesi yönünde AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ile CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in attıklanrı iyi niyet adımları, temel atma törenine de damgasını vurdu.
Temel atma töreninde CHP’yi temsilen konuşma yapan Hatay Milletvekili Suzan Şahin, yeğeninin ricası olan Disneyland talebinin projeye eklenmesi, gümrük laboratuarı ve Hado konusunda konuştu.
HBB Başkanı Lütfü Savaş ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil arasında birkaç aydır devam eden iskele polemiğinin yine ortak akılla çözülmesi için AK Parti Hatay Milletvekillerine seslenen CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, talep ve temennilerini sıraladığı konuşmasının sonunda İskenderun’a stadyum sözünü de aldı.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in talep ve temennilerine olumlu yanıtlar veren AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel’in duruşu ise temel atma törenine katılanlardan büyük destek buldu.
Hatay’ın huzur ve barış ortamına olan ihtiyacının tam olarak karşılığını tüm iyi niyet adımlarını karşılıklı olarak atan CHP Hatay Milletvekili Şahin ile AK Parti Hatay Milletvekili Özel’in duruşları büyük takdir topladı.
CHP Hatay Milletvekili Avukat Suzan Şahin’in talep ve temennilerini içeren konuşması şöyle;
 
“Bugün yıllardır hayalimiz olan bir şeye kavuşuyoruz. İskenderun’umuzun maalesef çok fazla yeşil alanı yok ve burası İskenderun’un bu taş binalar arasındaki aç yeri. Çok güzel bir proje var, projenin içerisinde bir eksiğimiz var. Milletvekilimden ve belediye başkanımdan bunu isteyeceğim. 13 yaşındaki yeğenim dedi ki ‘Halacım sana söz verirlerse benim için söyler misin içinde Disneyland gibi oyun parkı olsun’ eğer projenizi değiştirme gibi bir şansınız olursa bunu ilave ederseniz küçük çocuklarımızı çok mutlu edeceksiniz. İskenderun için AKP, CHP, MHP yok dedik ne lazımsa birlikte yapacağız. Buranın güzel bir park olması için yıllarca çevre dernekleri, sivil toplum örgütleri, birçok duyarlı halkımız çok büyük direnç gösterdi. Bu direnç gösteren arkadaşlarımıza da özellikle teşekkür etmek istiyorum. Tabi ki onların direncini ve isteğini göz önünde tutan, dikkate alan Belediye Başkanımız ve siyasi temsilcilerimizi de tekrar kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Bir isteğim daha olacak sizden, HADO.
HADO İskenderun için önemli, şuan da ekonomik kriz var ve ticari hayata, turizme, esnafıma bir nefes aldıracak. Bunun bir yolunu bulmalıyız diye düşünüyorum Seyfi Dingil Başkanımız ve Milletvekilimiz bu konuda da ellerinden geleni yapacaklarına söz verdiler. Bir araya geleceğiz ve bu problemi çözeceğiz. Milletvekilime bir teşekkürüm daha var. Gümrük Laboratuvarı için. Artık limana inen her türlü ürünü laboratuar testi yapıldıktan sonra şehrimize ve diğer bölgelere gidilecek. Şarbondan, Afrika Sineğinden, Anguslardan ve benzeri birçok şeyden bu şehirde yaşayandan güvenli olarak giriş çıktıklarını izleyecekler. Daha güzel şeyler bekliyoruz güzel İskenderun’umuz için. İskenderun’un güzel bir stadyuma ihtiyacı yok mu? Bunun sözünü de aldık. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”
 
 
 
 
 
 
Hatay’ın Şahin’inden Özel’ine;Hado’yu Birlikte Hayata Geçirelim ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet