Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nihal Atakaş Camii Projesinin Yapımı Son Aşamada

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Nihal Atakaş Camii projesinin hızla ilerlediğini belirtti.

Nihal Atakaş Camii Projesinin Yapımı Son Aşamada

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
İskenderun’un Simgesi Olacak
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, camii yapımının büyük bir titizlikle yapıldığını belirterek,”İskenderun’da bu eser bir sembol olacaktır. Bu camiinin kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte olmasını arzu ediyoruz. Körfezin incisi şehrimize yakışacak nitelikte olacak olan Nihal Atakaş Caminin inşaatı bittiğinde camimiz ile gurur duyacağız. Caminin kaba inşaatı bitti, çevre duvarları çekildi, peyzaj ve şadırvan tamamlandı. Dış ve iç cephelerde yer alan SNC mermer ve kubbe titanyum çinko kaplama bitti. Elektrik ve su tesisatları çekildi ”dedi.
Yapımı Son Aşamaya Girdi
Başkan Seyfi Dingil,”camii içerisinde ve dış avluda saha mermer kaplamalarımız bitmek üzere olup ses sistemi ve peyzaj çalışmalarının ardından hizmete açılacaktır. Yani kısacası Nihal Atakaş Cami’miz şuan tamamlanmak üzeredir. Bu anlamda caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever işadamımız Recep Atakaş beye tüm emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş