Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gece Gündüz Görev Başındayız..

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerle birlikte, Denizciler de bulunan

Gece Gündüz Görev Başındayız..Web
TV

Gündem   A+a-

 dernek binasında Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık’ın kahvaltı programına katıldı. Dernek yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen programda Güvenlik korucularının sorunları da konuşuldu. Musa Salık’ın başarılı girişimleriyle güzel bir binaya kavuşan Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği başarılı hizmetlerle anılıyor.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, “Bizleri böylesine güzel bir ortamda ağırladığınız için gazeteci arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Allah sizden ve tüm korucularımızdan razı olsun. Memleketimiz ve bölgemiz için çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Terör belasına karşı güvenlik güçlerimizle birlike, bu coğrafyada önemli bir mücadele veriyorsunuz. Musa Salık Başkanımız da bu bayrağı en iyi şekilde taşıyor. Sizlerin sıkıntıları ve dertleri bizlerin derdimizdir” dedi.
Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık ise, "Terörle mücadelede güvenlik güçlerimiz ile birlikte gece gündüz demeden görev başındayız" dedi.
Salık, “Güvenlik korucularımız, Güney ve Doğu Anadolu'da olduğu gibi bugün Suriye’de güvenlik güçlerimizin yanında omuz omuza mücadelesini sürdürüyor. Allah izin verirse son korucumuz şehit oluncaya kadar, bu mücadelemiz sürecek ve bu kutsal topraklara hainler asla ayak basamayacak” diyerek, gazetecilerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
Gece Gündüz Görev Başındayız.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar