Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Polisi Uyuşturucuya Geçit Vermiyor !

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon sonucu çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İskenderun Polisi Uyuşturucuya Geçit Vermiyor !

Gündem   A+a-

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.
Bu doğrultuda;
Narkotik Suçlar kapsamında 31/08/2018 ile 14/09/2018 tarihleri arasında İskenderun’da 11 olay meydana gelmiş olup, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 27 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.
Söz konusu olaylar kapsamında, 464 gr. esrar maddesi, 4 kök kenevir bitkisi, 14 adet captagon uyuşturucu hap, 30 adet ecstasy uyuşturucu hap, 12 gr. eroin maddesi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 960 TL para ele geçirildi.
İskenderun başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşları tarafından vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar