Skip Navigation Links

Hatmek Kursiyerleri Resimlerini Sergilediler

Hatmek Kursiyerleri Resimlerini Sergilediler

Hatmek Kursiyerleri Resimlerini SergiledilerWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Mesleki Eğitim Kursları (HATMEK) kursiyerleri resim sergisi düzenledi.
Gerçekleştirilen resim sergisine HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, HATMEK kursiyerleri ve birçok vatandaş katılım gösterdi.
HATMEK kursiyerlerinin eserlerini sergilemek ve sanatseverlere paylaşmak için açtıkları resim sergisinde, el emeği göz nuru resimler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
“KURSİYERLER KISA SÜRE İÇERİSİNDE ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTILAR”
Resim kursları ile kursiyerlerin yeteneklerini çok güzel bir şekilde keşfettiklerini belirten HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Bozkurt, kısa süre içerisinde kursiyerlerin çok güzel çalışmalara imza attıklarını belirtti.
Çocukların yaz tatillerini faydalı bir şekilde geçirmeleri amacıyla resim kurslarını açtıklarını belirten HATMEK’in başarılı eğitmenleri, kurslar ile çocukların suluboya ve karakalem çalışmaları gerçekleştirdiklerini ayrıca gençleri üniversiteye hazırladıklarının da altını çizdi.
SANATA DESTEK VEREN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
Eğitmenler eşliğinde aldıkları eğitim sonrasında yaptıkları eserleri sergileyen kursiyerler, sertifikalarını aldı.
Kursiyerler, eğitim, kültür ve sanata destek vererek kendilerine bu imkânı sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
 
Hatmek Kursiyerleri Resimlerini Sergilediler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet