Skip Navigation Links

Yaz Kursları Kapanış Töreni Şölene Dönüştü

Hatay’ın sağlıklı yarınlarını planlayarak kentin sosyal yaşamını zenginleştiren ve vatandaşların mutluluklarına katkı sunan

Yaz Kursları Kapanış Töreni Şölene DönüştüWeb
TV

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), çocukların ve gençlerin ruh ve beden gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.
Ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapmasının yanı sıra hizmete girdiği günden bu yana geçen süre zarfında kentin sportif yaşamına renk katan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde birçok spor branşında yaz kursuna katılan kursiyerler, kurslarını başarıyla tamamladı. Yüzmeden basketbola, okçuluktan masa tenisine kadar yaz tatilinin tadını spor yaparak çıkaran kursiyerler, alanında başarılı uzman antrenörler eşliğinde aldıkları eğitimleri başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.
HBB Yaz Kursları Kapanış Töreni 13 Eylül Perşembe günü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, eşi Prof, Dr. Nazan Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HBB Kültür Daire Başkanı Mehmet Bozkurt’un yanı sıra kursiyer ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Tören, şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
12 dalda kurs alma imkânı yakalayan 5964 kursiyer, düzenlenen törende yaz boyunca öğrendiklerini HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde sergileyerek ailelerine ve HBB personellerine büyük gurur yaşattı.
Kapanış töreninde konuşan Başkan Savaş, çocukların ve gençlerin sporla ilgilenmesinin onları kötü alışkanlıklardan uzak tutacak en önemli unsur olduğunu dile getirdi. Ülkenin geleceği olan çocuk ve gençlerin eğitimlerine özen gösterilmesi gerekliliğine değinen Başkan Savaş, bu hususta üzerlerine düşen ne varsa yapmaya çalıştıklarını ifade etti.
Şölen havasında geçen kapanış töreninde sürprizler de vardı. Başkan Savaş özel öğretim kursu öğrencisi engelli bir çocuk ile masa tenisi oynayarak sporun engel tanımadığını bir kez daha vurguladı.
Bir diğer sürpriz ise HBB Kadın Basketbol Takımı oyuncularından geldi. Törene katılarak çocukları mutlu eden takım sporcuları, basketbol kursiyerleriyle maç yaptı.
Başkan Savaş, törenin ardından kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukları kırmayarak onlarla ve aileleriyle anı fotoğrafları çektirdi.
Kursiyerlere katılım belgelerini protokol dağıttı. Toplu anı fotoğrafı çekiminin ardından tören sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yaz Kursları Kapanış Töreni Şölene Dönüştü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet