Skip Navigation Links

Eylül Ayı Ukome Kurul Toplantısı Gerçekleşti

HBB,UKOME komisyonu aylık kurul toplantısı HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda 12 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Eylül Ayı Ukome Kurul Toplantısı GerçekleştiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) komisyonu aylık kurul toplantısı HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda 12 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirildi.
HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığında ve diğer kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, gündem maddeleri arasında yer alan Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığının teklifi doğrultusunda, 2018-2019 yılı için öğrenci servis ücretleri hakkında yapılan görüşmeler neticesinde, son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar göz önünde bulundurularak 2018-2019 yılı için öğrenci servis ücretlerine Hatay Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanlığının belirlemiş olduğu %19,20 oranında fiyat güncellemeleri, UKOME kurulu tarafından kabul edilmiştir. Ayrıca Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı tarafından toplu taşıma araçlarına istenilen zam talebi UKOME kurulunca ret edilmiştir.
İl geneli toplu taşıma ve ulaşımın iyileştirilmesine yönelik 17 ana gündem maddesi ve 11 ek gündem maddelerinin görüşüldüğü 2018 yılı Eylül ayı UKOME Kurul toplantısında, maddeler oylanarak 23 madde “kabul”, 2 madde “red” ve 3 madde “alt komisyona havale” yönünde oylamayla karara bağlandı.
 
 
 
Eylül Ayı Ukome Kurul Toplantısı Gerçekleşti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet