Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Darp Olayına Ekrem Murt’tan Açıklama Geldi !

CHP Hatay İl Disiplin Kurulu Üyesi Ekrem Murt,

Darp Olayına Ekrem Murt’tan Açıklama Geldi !

Gündem   A+a-

 Arsuz Belediyesi personelinin darp edilmesi olayında adının geçmesi ve konunun gazeteler ve sosyal medyada ismi ilişkilendirilerek yayınlanması üzerine bir açıklama yaptı.
 
Olayla ilişkilendirilmesi ve isminin ve CHP’deki disiplin kurulu üyesi olmasının zikredilmesinin ardında kasıt olduğu iddiasında bulunan Ekrem Murt, olayın hiçbir tarafında olmadığını ve olayın kuzeniyle belediye personeli arasında ‘Yan Bakma!’ tartışmasından kaynaklandığını ileri sürdü.
 
CHP Hatay İl Disiplin Kurulu Üyesi Ekrem Murt’un açıklaması şöyle; “Basında ve sosyal medyada, ismimin karıştırıldığı olay ile ilgili, şahsımı yıpratıcı ve suçlayıcı haberlerin sosyal medyada ve gazete haberlerinde artması üzerine açıklama yapma ihtiyacı duymaktayım. Çıkan haberlerin birçoğu taraflı olarak saptırılmış bir şekilde servis edilmektedir. Meydana gelen bu tatsız olaydan pay çıkartmak isteyenlerin, emellerine asla ulaşamayacaklarını belirtmek isterim.
 
Meydana gelen elem olayın hiçbir şekilde tarafı değilim. Meydana gelen olay Belediye personeli ile beni belediye binası önünde bekleyen kuzenim arasında gerçekleşen spontane bir olay olup, içinde olmadığım olayın içine çekilmekteyim. Bu olay çarpıtılır iken özellikle benim partideki görevimin zikredilmiş olması, asıl hedefin şahsım üzerinden belediye ve hizmet ettiğim partimin yıpratılmak istendiğini açıkça ortaya koymaktadır.
Meydana gelen olay, yazılı basın ve sosyal medya paylaşımlarında geçtiği gibi gerçekleşmemiştir. Şöyle ki;
 
1. Olay tamamen, belediye binası önünde “yan bakma” kavgasından kaynaklanmakta olup, belediye personeli olan kişi, kuzenimi belediye binası önünde görmesi üzerine ağır küfürler ederek saldırmış ve arbede başlamıştır. Çıkan kavga sonucunda belediye personeli 9 gün, kuzenim ise 30 gün süreyle istirahat raporu almıştır.
 
2. İddia edildiği gibi olay, belediye binası içerisinde değil, belediye binası önünde gerçekleşmiştir.
 
3. İddia edildiği gibi, olay mesai saatlerinde değil, öğle arası tatilinde gerçekleşmiştir.
 
4. Konunun adli mercilere taşınması üzerine, taraflar karşılıklı olarak şikayetçi olmuş ise de olayın tarafı olan belediye personeli ise olaya benim de ismimi karıştırarak şahsımdan şikayetçi olmuştur. Hâlbuki benim olay ile bir ilgim bulunmamaktadır. Bahsi geçen belediye personelinin hakkımda iftira atmasının sebebi ise, personelin daha önce yanlış yaptığı bir işlem ile ilgili kendisini amirlerine şikayet etmemdir.
 
5. Hal böyleyken, çıkan kavganın, benim belediyeye olan borcumdan kaynaklı olduğunun iddia edilmesi ise kesinlikle yalandır. Benim Arsuz Belediyesine, geçmişe dayalı bir borcum bulunmamaktadır. Bu konuda beyanda bulunanlar, adliye önünde hesap vereceklerdir.
 
6. Bununla birlikte, Tüm-Bel-Sen’in yapmış olduğu açıklama ile sosyal medyada yapılan açıklamalar ile ismimin zikredildiği açıklamalar, tamamen asılsız ve kişilik haklarıma saldırı niteliğinde olup, gerekli yasal süreç başlatılmıştır.
 
Çıkan bütün bu yalan haberlerin temelinde ise, parti içi muhalefette bulunan ve parti ile Arsuz’un geleceği için hiçbir kaygısı bulunmayan insanların, bu olaydan menfaat temin etme, benim üzerinden Belediye yöneticilerini yıpratma gayesi bulunmakta olup, bu yalan haberleri yapan ve yayan herkes hakkında yasal haklarımı kullanmaya devam edeceğimi bu vesile ile açıklarım. “
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş