Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mustafa Tosyalı Dua Ve Gözyaşları İle Uğurlandı

Geçtiğimiz hafta pazar günü geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybederek sevenlerini derin üzüntüye boğan Mustafa Tosyalı,

Mustafa Tosyalı Dua Ve Gözyaşları İle UğurlandıWeb
TV

Yaşam   A+a-

  dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.
Çevresinde çok sevilen Mustafa Tosyalı Adana Başkent Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Gerek çevresinde, gerekse çalışma arkadaşları tarafından saygısı, efendiliği ve kişiliği ile tanınan Tosyalı, geçtiğimiz Pazar günü doktorların tüm çabası ve müdahalelerine rağmen genç yaşta hayatını
kaybetti. Gönlü ve yüreği sevgi dolu Mustafa Tosyalı için Kaptanpaşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine; AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, yönetim kurulu üyeleri Ayhan Tosyalı, Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding İcra Direktörü Şerif Tosyalı, İskenderun'lu iş adamları, esnaflar, merhum Mustafa Tosyalı'nın iş arkadaşları, Tosyalı ailesinin yakınları, sevenleri, dost ve akrabaları katıldı.
Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, yönetim kurulu üyeleri Fatih Tosyalı ve Ayhan Tosyalı taziyeleri kabul ederken, İskenderun halkı da ailenin acısını paylaştı.
Ölümü ile tüm sevenlerini yasa boğan Mustafa Tosyalı'nın naaşı kılınan öğle namazının omuzlara alınararak Karaağaç Asri Mezarlığı'nda defnedildi.
 
 
 
 
 
Mustafa Tosyalı Dua Ve Gözyaşları İle Uğurlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar