Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Meslek Odalarından Hado’ya Destek !

Hado Seferlerine Bir An Önce Başlamalıdır …

Meslek Odalarından Hado’ya Destek !

Ekonomi   A+a-

Makine Mühendisler Odası, Elektrik Mühendisler Odası, İnşaat Mühendisler Odası, Maden Mühendisler Odası, Çevre Mühendisler Odası, Harita Mühendisler Odası, Kimya Mühendisler Odası ve Mimarlar Odalarından oluşan TMMOB İskenderun Koordinasyon Kurulu bir basın açıklaması yaparak, İskenderun Belediyesi’nin iskeleyi vermemesi nedeniyle Limak Port’da atıl durumda bekletilen ve aylardır da kirası düzenli olarak ödenen Deniz Otobüsü HADO’ya destek geldi.
Hado’nun en kısa zamanda faaliyete girmesi konusunda ortak bir açıklama yapan TMMOB İskenderun Koordinasyon Kurulu şu ifadelere yer verdi:
“HADO İle İlgili Meslek Odaları Olarak İstediğimiz;
Deniz ulaşımının en zayıf olduğu bölgemizde; Kıbrıs, Mersin ve Beyrut'a en yakın il olarak, ilimizde deniz ulaşımı ile ilgili bir çalışma varken, bir türlü aktif hale gelmediği kamuoyuna yansımaktadır. Hangi dönem ve hangi siyasi yapıda olursa olsun belediyenin yaptığı hizmetler, halkın olmalıdır. Bu bağlamda HADO' nun tüm Hatay' a hizmet etmekle beraber, İskenderun merkezli çalışacak olması ilçemiz için bir onur kaynağıdır. TMMOB olarak dileğimiz; mevcut iskelenin, aktivitenin başlangıcında hizmete alınarak, HADO' nun seferlere bir an önce başlamasıdır. “
Mevcut iskele ile ilgili olası teknik eksikliklerin giderilmesi ya da yeni bir HADO iskelesine ihtiyaç duyulması durumunda 2000'in üzerinde üyemizle TMMOB olarak teknik destek vermeye hazır olduğumuzu kamuoyuna ve yetkililere duyururuz.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş