Skip Navigation Links

98 İkem'li Cambridge Sertifikası Aldı

İskenderun Özel İkem Koleji'nde Cambridge sınavlarında başarı gösteren 98 4. sınıf öğrencisine düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Sertifika tör

Dünya   A+a-

İskenderun Özel İkem Koleji’nde Cambridge sınavlarında başarı gösteren 98 4. sınıf öğrencisine düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Sertifika töreninde öğrencilerin gösterisi ilgi gördü.
Kolejde Kırmızı salonda gerçekleştirilen sertifika törenine öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Özel İkem Koleji İlköğretim Müdürü Emine Çirkin, İngilizce bölümü olarak her yıl Cambridge Kulübü adı altında açtıkları kurslarda öğrencilerin elde ettiği başarılarının Koleji bölgede önemli bir seviyeye yükselttiğini söyledi.Çirkin, bugün dünyada yabancı dil bilmenin ve bu dili daha ileri düzeylerde geliştirmenin önemine vurgu yaparak “Hatta artık birden çok batı dilinin yanı sıra, Uzakdoğu ülkelerinin dillerinin de öğretilmesi tercih edilmektedir. Bu nedenle İkem Koleji, öğrencilerinin dil standartlarını her düzeyde geliştirmeyi amaç edinmiştir. Öğrencilerimizin farklı seviyelerde Cambridge sınavlarına katılmalarını sağlıyoruz. 4. sınıfından üst sınıflara doğru olmak üzere, öğrencilerimiz Cambridge kurslarına katılabilir ve daha sonra Cambridge ESOL sınavları için başvuruda bulunabilirler” diye konuştu.
Konuşmasını İngilizce yapan İngilizce Bölüm Başkanı Faruk Deniz ,Testi geçen öğrencilere uluslararası geçerliliği olan sertifikalar verildiğini belirterek “23 ve 24 Mayıs 2009 tarihinde Cambridge ESOL sınavlarına okulumuzdan 98 öğrenci katıldı. Bunlardan 24 öğrenci STARTERS, 38 öğrenci MOVERS, 17 öğrenci FLYERS, 10 öğrenci KET ve 9 öğrenci de PET kur sınavlarına katıldı ve 98 öğrencimizin tümü başarılı olup, bugün kendilerine sertifikaları verilecektir. 19 KET ve PET öğrencilerinden Arda Boğa, onur derecesiyle geçmiştir. Kursa katılan tüm İngilizce öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sıkı çalışmalarından, üstün gayret ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
BÖLGEDEKİ BAŞARI % 75
Cambridge Bölge Sorumlusu İnanç Çil de, Özel İkem’de öğrenim gören ve sınavlara katılan öğrencilerin seviyelerinin yüksek olduğuna işaret ederek “%75’lik bir başarı söz konusu. Bunda gerçek pay İKEM eğitmenlerinin ve doğru yönlendirmelerindedir” dedi.
Öğrencilerin hazırladığı İngilizce bir şarkılı gösteri ise izleyen öğretmenler ile velilerden büyük alkış aldı.
Cambridge Bölge Sorumlusu İnanç Çil sınavları başarıyla geçen 98 İKEM’li öğrenciye törenle sertifikalarını dağıttı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet