Skip Navigation Links

Şahutoğlu: “Temel Değerimiz İskenderun”

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu,

Şahutoğlu: “Temel Değerimiz İskenderun”

Politika   A+a-

uzun zamandır yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bayırlı Restoranda kahvaltıda muhtarlarla bir araya gelen İskenderun Belediye Başkan aday adayı CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu, muhtarlarla her zaman istişare içerisinde olacaklarını söyledi.
Yerel yönetimin en önemli sacayağını oluşturan muhtarlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Dr. Şağutoğlu “Bu davetimizi kırmayıp teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bizim muhtarlarımızla olan diyalogumuzun siyaset üstü olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Biz bu kadar ciddi, özveriyle, İskenderun halkına 24 saat, gece gündüz hizmet veren bu onurlu mesleği icra eden onurlu insanlar ile olan ilişkilerimiz bu kente geldiğim ilk yıldan itibaren kesintisiz devam etti ve her geçen gün daha da güçlenerek artarak bugünlere geldi. Önümüzdeki süreçler içerisinde de devam edecek” diye konuştu.
"HEPİMİZ İSKENDERUN SEVDALISIYIZ"
Özellikle İskenderun ve yönetimi ile ilgili hedeflerini de muhtarlarla paylaşan Cumhuriyet Halk Partili Dr. Yılmaz Şahutoğlu “Temel değer İskenderun. Hepimiz İskenderun sevdalısıyız. İskenderun yönetimi bana göre siyaset üstü bir kavramdır. İskenderun’umuzu, hangi fikirde olursak olalım, hangi inançtan olursak olalım, daha iyi şartlarda daha ileriye taşımak için el birliği ile hareket etmemiz gerektiği inancını taşıyorum” dedi.
Muhtarlarla buluşmasına işaret eden CHP’li Şahutoğlu “Buradaki tablo, biz Hatay’a değil Türkiye’ye değil dünyaya model oluşturacak bir şehrin evlatlarıyız. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Çok farklı kültürlerde, çok farklı inançlarda, çok farklı aidiyetlerde olan bu kadar güzel insan topluluğunun, yüzyıllardır, bin yıllardır birbirleriyle kardeşlik duygusu içerisinde, barış içerisinde, hoşgörü ikliminde yaşayabildiği başka bir yerleşim yeri ve merkezi ne Türkiye'de ne de ki dünyada vardır. Bunda kuşkusuz sizlerin de çok büyük bir emeği ve hakkı var. Bu hakkınızdan, bu emeğinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
İskenderun ile ilgili çalışmaları uzun bir süre önce başlattıklarının altını çizen Şahutoğlu şunları kaydetti: “Bundan sonra devam ettireceğiz. Bundan sonraki süreçlerde de sizlerle her zaman için gönül birliği içerisinde hareket etme arzusu içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Katılımınızdan ötürü tekrar teşekkür ediyorum, yüreğinize sağlık”
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet