Skip Navigation Links

Belen, Alper Özdemir Başkanını Bekliyor !

MHP Belen Belediye Başkan Aday Adayı İSTE Öğretim Görevlisi İnşaat Yüksek Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir, “Belen için milli duruş, teknik bakış” diyor…

Belen, Alper Özdemir Başkanını Bekliyor !

Belen   A+a-

 Yerel seçim süreci hızlanırken belediye başkanlığına aday olmak isteyen isimler de çalışmalarına hız verdiler.
Hatay’ın Belen ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Belediye Başkanlığına adaylık için çalışmalarına başlayan İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi İnşaat Yüksek Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir, genç, dinamik, çözümcül yaklaşımı, teknik birikimi ile büyük ilgi görüyor.
İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi İnşaat Yüksek Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir, “Belen için milli duruş, teknik bakış” sloganıyla da belediye başkanlığı döneminde uygulayacağı vizyonu net olarak ortaya koydu.
Sorunlara çözümcül bir yaklaşım getireceğini hazırladığı broşüründe dile getiren MHP Belen Belediye Başkan Aday Adayı Alper Özdemir, Atadan Belenli bir ailenin evladı olarak masada değil sahada olacağı mesajını verdi.
Göz dolduran CV’sinde kendini ve kentini anlatan MHP Belen Belediye Başkan Aday Adayı İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi İnşaat Yüksek Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir, “1985 yılında, maliyeci baba ve eğitimci annenin çocuğu olarak Belen’de dünyaya geldim. İlköğretim eğitimimi tamamladıktan sonra, Anadolu Lisesi’ne devam ettim.
2004 yılında Çukurova Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği bölümünü kazanarak üniversiteye başladım. 2008 yılında mezun oldum ve İnşaat Mühendisi ünvanını aldım. 2006 ve 2007 yılları yaz dönemlerinde Stajyer Mühendis olarak çalıştım. 2008 Yılında Üniversite mezuniyeti sonrası, İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren Ekinciler Holding’in İnşaat grubu firmasında Saha Mühendisi olarak göreve başladım. 2008 ve 2012 yılları arasında sırası ile Saha Mühendisliği, Şantiye Şefliği, Planlama ve Teknik Ofis Şefliği görevlerimi yürüttüm. Planlama, organizasyon, iş programlama, satın alma, hakediş düzenleme, kamu ihaleleri ve hukuki alanlarla ilgili çalışmalarda bulundum. Bu süreç içerisinde çalıştığım firmanın yapmış olduğu ve bir ilçenin ihtiyacı olan; hastane, stadyum, müze, toplu konut, kapalı spor salonları, olimpik havuzlar, fabrikalar ve büyük peyzaj alanları gibi inşaat işlerinde, projelendirme aşamalarından başlayarak yapım sonlandırmasına kadar çeşitli kademelerde görev yaptım. Aynı zamanda akademik eğitimime devam ettim ve 2011 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Yapı işletmesi alanında Yüksek Lisans eğitimimi tamamlayarak İnşaat Yüksek Mühendisi ünvanını aldım. 2012 Yılında 349.Dönem olarak Vatani görevimi yerine getirdim. Özel sektörde almış olduğum çözümcül yaklaşım ve teknik bakış açısı ile Devletime ve memleketime hizmet etmek için, İskenderun Meslek Yüksekokulu, İnşaat Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak göreve başladım ve halen İskenderun Teknik Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görevime devam etmekteyim. Ayrıca; Ülkücü ve Milliyetçi Hareket içerisinde öğrencilik yıllarımdan itibaren bir nefer olarak bulundum. İskenderun Ülkü Ocakları yönetiminde görev yaptım. 2015 yılı Eylül ayından itibaren, TÜRKAV Belen Şubesi kurucu Başkanı olarak teşkilatımıza hizmete devam ettim. Milliyetçi Hareket Partisi resmi üyesiyim. Belen’de ikamet etmekteyim. Evli ve bir çocuk babasıyım.”
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet