Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şampiyon Sutopçular DTO'yu Ziyaret Etti

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Bayanlar Sutopu takımı Türkiye U15 Federasyon Kupasını namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Şampiyon Sutopçular DTO'yu Ziyaret Etti

Spor   A+a-

Adana’da düzenlenen karşılaşmada, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Bayanlar Sutopu takımı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen rakipleri ile mücadele verdi.
Rakiplerini tek tek mağlup ederek finale kalan İskenderun Yüzme İhtisas U15 Bayanlar Sutopu takımı, finalde İstanbul Adalar Sutopu takımını da mağlup ederek şampiyon oldu.
Şampiyonlukla dönen İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcuları ve antrenörleri İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu’nu ve sporcularını, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş antrenörü Murat Kaptanoğlu bugüne kadar başarılardan ve milli takıma seçilen sporcularından bahsetti. Kaptanoğlu “İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü bayanlar sutopu takımımız yine bir ilke imza atarak kupayı kazanmıştır. Bundan sonrada çok daha fazla çalışıp İskenderun’umuza nice kupalar kazanarak bu gururu her zaman yaşatmak istiyoruz. Emeği geçen tüm antrenörlerimizi ve fedakâr ailelerimizi kutluyoruz. Bize desteklerini bugüne kadar hiç esirgemeyen İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Kaptanoğlu, inşaat yapımı devam eden yeni havuz hakkında da, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu üyelerine, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Türkiye’de birçok başarı elde ederek, İskenderun’un adını duyuran ve Milli Takıma seçilen sporcuları, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetimi Kurulu üyeleri tek tebrik ederek başarıların devamını dilediler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş