Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sosyal Medyada Bestami Bilgili Kampanyası !

Bugün sosyal medyada başlatılan “Bestami Bilgili İskenderun Belediye Başkanı olsun” kampanyası büyük ilgi gördü.

Sosyal Medyada Bestami Bilgili Kampanyası !

Politika   A+a-

 Kimin başlattığı bilinmeyen kampanyada, şuanda AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevini yürüten Bestami Bilgili’nin geçmişte yaptığı Muradiye Mahalle Muhtarlığı ve Bekbele Belediye Başkanlığı görevlerine dikkat çekiliyor.
Çözüm odaklı duruşu, yapıcı ve birleştirici özelliğiyle çok sevilen bir isim olan Bestami Bilgili’nin İskenderun Belediye Başkanı olması için başlatılan kampanyanın hangi boyuta ulaşacağı merak konusu oldu.
Henüz bir açıklama yapmadığı öğrenilen Bestami Bilgili’nin adaylığını da önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.
Sosyal medyada başlatılan kampanyada şu ifadelere yer veriliyor;
 
Felsefe olarak “vatandaşın işini zorlaştırmayalım, vatandaşlarımıza hep yardımcı olalım” anlayışını benimseyen ve 24 saat bıkmadan usanmadan İskenderun halkını dinleyerek sorunlarını çözen İskenderun Muradiye Mahallesi Muhtarlığından itibaren Bekbele Belediye Başkanlığı görevlerini başarılı bir şekilde yürüttükten sonra İskenderun Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinde başarılı bir şekilde yürüten Sayın Beyazıt Bestami Bilgili başkanımızı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde İskenderun Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Bir İskenderunlu olarak ilçemizi atağa kaldıracağını ve belediyecilik ne demek olduğunu göstereceğine inancım tamdır..!!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Hüseyin Gedik 4 Eylül 2018 Salı
Helal olsun Başkan..İskenderunu uçuracak tek ADAM..Başkan heyecan getirecek İskenderunumuza
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş