Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mahalle Muhtarlarından Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarları ile halka hizmet noktasında sürekli diyalog halinde olduklarını belirtti.

Mahalle Muhtarlarından Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür

Yerel   A+a-

Azganlık Mahallesi Muhtarı Murat Saraç, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç, Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli, Akarca Muhtarımız Erdoğan Sert ve Gürsel Mahallesi Muhtarı Semir Öz ve Mahalle sakinleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
Muhtarlarımız Gözbebeğimiz
Muhtarların her zaman görüş ve düşüncelerine büyük önem verdiklerini belirterek,” Muhtarlarımızın ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Ekiplerimiz kentin birçok noktasında aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar ile sürekli mahalle muhtarlarımız ile görüş alışverişinde bulunuyoruz. Şehrimizi geleceğe taşımak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.
Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür
Mahallerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür eden mahalle muhtarları ise “Başkanımıza ve belediye çalışanlarına mahallelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Başkanımızı ziyaret ederek halka hizmet noktasında istişarelerde bulunduk. Sağ olsun başkanımız bizleri sürekli ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. Bizlerde var olan ihtiyaçları ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri başkan beye iletiyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar