Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil: Oyun Parklarının Temizliği Yapılıyor

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde çocuk parklarının genel temizlik ve bakım işlerini gerçekleştiriyor.

Başkan Seyfi Dingil: Oyun Parklarının Temizliği Yapılıyor

Yerel   A+a-

Ekipler Hürriyet Mahallesinde bulunan 19 Mayıs parkında genel bakım ve temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.
Kent genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Seyfi Dingil,”park bahçe ekiplerinin kontrolünde ilçemizde bulunan çocuk oyun parkları ve fitness jimnastik antrenman aletlerinin bulunduğu tüm alanlar ekipler tarafından temizliği yapıldı. Parkların, çocuk oyun parkların ve fitness aletlerinin bulunduğu alanlarda bulunan kuru otlar toplanarak imha edildi. Belediye olarak ilçemizdeki yaşam alanlarını, parklarımızı, sokaklarımızın temizliğine dikkat ediyoruz. ”dedi
 
Özellikle yaz aylarında vatandaşların uğrak yerleri olan parkların iyileştirilmesi konusunda oldukça hassas davrandıklarını belir ten Başkan Seyfi Dingil, ”Bu noktada hemşerilerimizin duyarlı olmasını çimlerin bulunduğun yerlere basmamalarını ve kabuklu yiyecekleri, çöplerini parklarımızda bulunan çöp kovalarına atmalarını rica ediyoruz. Şehir hepimizin evidir, bu şuurla duyarlı olup temiz tutmaya gayret sarf etmeliyiz. Temiz toplum, temiz şehir anlayışı benimseyerek çevremizi kirletmeyelim, unutmayalım ki en iyi temizlik, kirletmemektir. Belediye olarak vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için canla başla çalışıyoruz. Bu anlamda bizlere destek olan ve hassasiyet gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar