Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'da Zafer Gençlerin Olacak

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçede geleneksel olarak düzenlenen Minikler Futbol Şenliği ile sporculara eğlenceli bir bayram günü yaşattı:

Arsuz'da Zafer Gençlerin Olacak

Spor   A+a-

Arsuz Belediyesi geleneksel olarak düzenlenen Minikler Futbol Şenliği’nde 300’ü aşkın minik sporcu kıyasıya bir mücadele verdi. Karaağaç spor Yan Sahası’nda gerçekleşen ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Zafer Turnuvası niteliği taşıyan şenlikte ilçe genelindeki takımların U-11, U-12, U-13 ligindeki sporcuları sahaya koydukları performansla büyüklerini aratmadı. Hem çocuklara spor sevgisinin aşılanması, hem de bayram coşkusunu yaşamaları amacıyla gerçekleşen futbol şöleninde yetenekleriyle adeta gelecek için umut veren sporculara aileleri de büyük destek verdi.
Tatlı rekabetin ve futbolun tüm güzelliklerinin yaşandığı futbol şenliğinde minik sporcuları yalnız bırakmayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sporcuların yoğun sevgi seliyle karşılandı. Başkan Nazım Culha’nın açılışını yaptığı ve gün boyu süren şenliğin sonunda kazanan dostluk olurken, Arsuz’un yıldızlarına madalyalarını ise Belediye Başkanı Nazım Culha ve Başkan Yardımcısı Sedat Deveci takdim etti.
 
"Gençler Geleceğimizdir"
30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Zafer Turnuvası niteliği taşıyan Minikler Futbol Şenliği’nin sahada adeta renk cümbüşü oluşturduğunu söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Atalarımızın kanlarıyla kazanmış olduğu zaferlerden sonra bu ülkenin topraklarını koruyacak olan gençlerimiz bunlar… Bizler de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ilçemizde bulunan spor takımlarımızın altyapısından gelen gençlerimizle birlikte hem bayram coşkusunu yaşamak, hem de sporun güzelliklerini paylaşmak için Zafer Bayramı’na özel bir spor şenliği düzenliyoruz. Bu güzel bayramın adına yakışır güzel maçlar izleyeceğiz. Şenliğimizi futbolcu tarlası dediğimiz Karaağaç’ta gerçekleştiriyoruz. Sahada, bize pırıl pırıl gözlerle bakan gençlerimiz var. Karaağaç spor yeni transferlere başladı. Hatayspor altyapısına 14 futbolcu transfer ettiler. İnşallah Arsuz’dan daha nice Selçuklar, Birkanlar, İsmailler çıkacak. Geleceğin gençleri 30 Ağustos Zafer Bayramı Zafer Turnuvası’nda ter dökecekler ve zafer gençlerin olacak” dedi.
 
"Arsuz'da Futbolcu Potansiyeli Başkan Nazım Culha İle İşleniyor"
Spora verdiği katkılardan dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür eden Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, “Bu yıl ikincisi gerçekleşen Arsuz Belediyesi Spor Şenlikleri kapsamında ilçe genelindeki 7 kulübün altyapısında bulunan U-11, U-12, U-13 kategorilerinde mücadele eden sporcularla Minikler Futbol Şenliği’ni düzenliyoruz. Arsuz’da büyük bir futbolcu potansiyeli var. Bunu işlemeye devam edeceğiz. Arsuz Belediye Başkanı Sayın Nazım Culha spora destek verdiği sürece buradan daha çok futbolcu yetişecek. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar