Skip Navigation Links

Bir ilk daha

Hatay ve İskenderun'da ilk defa gerçekleştirilen Orta Öğretim Tanıtım Fuarı, 2 nolu belediye aile çay bahçesinde açıldı.

Dünya   A+a-

 

Hatay ve İskenderun’da ilk defa gerçekleştirilen Orta Öğretim Tanıtım Fuarı, 2 nolu belediye aile çay bahçesinde açıldı. Açılış törenine Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu, okul müdürleri ve örgenciler katıldı. Orta Öğretim Tanıtım Fuarı’nın açılış kurdelesi Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu tarafından kesildi.

Açılış töreni öncesi kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu “Hatay ve İskenderun’da bir ilki gerçekleştirilen Orta Öğretim Tanıtım Fuarında değişik konuları tanıtmak ve örgencilerimizin becerilerini arttırmak amacıyla gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İlk defa bu yıl gerçekleştirdiğimiz fuarı geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Burada ilçemize bağlı tüm orta öğretim okullarımız birer stant açmışlardır. Her stant’ın kendine has bir özelliği bulunmaktadır. Şimdiden hayırlı olsun” ifadesini kullandı. Açılış töreninde son olarak söz alan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar “Öncelikle burada emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Buradaki en büyük amaç yarınlarımız olan çocuklarımıza geleceğin mesleklerini seçmelerinde yardımcı olabilmektir. Kişinin seçtiği meslek geleceklerine yön verecektir. İnsan sevdiği bir işle uğraşırsa başarıyı yakalar. Çocuklarımız yapabilecekleri meslekleri seçmelidir bu başarı için şarttır. Ben tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyor hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Fuarın açılış kurdelesini keserek öğrenciler tarafından hazırlanan stantları gezerek bilgiler aldılar. Hatay Milletvekili Karasayar İskenderun Lisesi stant görevlileri tarafından verilen şapkayı takarken sağlık lisesi standında ise tansiyonunu ölçüldü.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet