Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

En Etkili Detoks Hacamat

5 bin yıllık geçmişe sahip olan hacamatla tedavi yöntemi adeta şifa niteliği taşıyor.

En Etkili Detoks Hacamat

Sağlık   A+a-

5 bin yıllık geçmişe sahip olan hacamatla tedavi yöntemi adeta şifa niteliği taşıyor. Son yıllarda Avrupa ve Amerika'da oldukça yaygınlaşan bu tedavi yöntemi Türkiye'de de hızla yayılmaya devam ediyor.
 
Yüzyıllardır bir tedavi yöntemi olarak kullanılan Hacamatın faydaları saymakla bitmiyor. Hacamat hakkında açıklamalarda bulunan Dr. Buket Şenkaya, vücudu rahatlatmanın en etkili yöntem olduğunu söylüyor.
Faydaları araştırmalarla kanıtlanmış olan hacamata gün geçtikçe talep artıyor. Özellikle ünlüler ve sporcular tarafından tercih edilen bu tedavi yönteminin daha bir çok faydası olduğunu söyleyen Dr. Buket Şenkaya, "Son zamanlarda ünlüler ve sporcular tarafından da tercih edilen hacamat uygulaması,ciltte birikmiş damarları tıkayan vücuda zararlı olup biriktiği organlara zarar veren kirli kanın vakumlanarak dışarı atılmasına yardımcı olur. Vücudu rahatlatmak için en etkili yöntemdir ve stresi azaltır. Baş ağrısı, baş dönmesi, immün sistem yetersizliklerinde,epilepsi nöbetlerinde, hipertansiyonda, spor ağrılarında ve uykusuzluklarda etkisi kanıtlanmıştır.Vücuttaki iltihabı giderir, zayıflamış organ fonksiyonlarını geri kazandırır ve bağırsak hareketlerini düzenler. Hacamat, anatomiye hakim, konusunda uzman tıp hekimleri tarafından uygulanmalıdır" dedi.
 
 
Dr. Buket Şenkaya İrtibat No:
Gsm : 0531 781 81 31
Tel : 0326 613 43 43
 
https://www.instagram.com/buketsenkaya 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar