Skip Navigation Links

İlk talimat Emniyet Müdürü Cinel'e

İskenderun Kaymakamı cemil Aksak'ın makamına bir süreliğine oturan Müslüm Berkay Yılmaz ilk talimatını İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel'e ve

Dünya   A+a-

İskenderun Kaymakamı cemil Aksak’ın makamına bir süreliğine oturan Müslüm Berkay Yılmaz ilk talimatını İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel’e verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak geleceğimizin teminatı olan çocuklara makamını bir süreliğine teslim etti. Yeni Kaymakam Müslüm Berkay Yılmaz İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel’i arayarak okul önlerindeki güvenlik önlemlerinin arttırılmasını isterken İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu’ndan da Bilgisayar laboratuarlarının yenilenmesi için çalışmaların başlatılmasını istedi.

Talimatları üst üste verdi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak’tan temsili olarak görevi devralan Mithat Paşa İlköğretim Okulu 5.ci sınıf öğrencisi Müslüm Berkay Yılmaz herkese teşekkür ederek göreve başladı. İlçe Kaymakamı Müslüm Berkay Yılmaz ilk olarak çocukların daha iyi bir eğitim almaları için okul önlerindeki emniyet tedbirlerinin arttırılması yönünde isteklerde bulundu. Ardından Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i arayarak Kaldırımlardaki özürlü rampalarının kullanılmaz halde olduklarını ve bunların düzeltilmesi gerektiğini ayrıca kentimizde yaşanan trafik ve park sorununun çözülmesi yönünde çalışmaların bir an evvel başlatılmasını istedi. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu’ndan da okullardaki bilgisayar laboratuarlarının yenilenmesi için çalışmaların başlatılmasını talimatını verdi. Yapılan konuşmaların ardından Mithat Paşa İlköğretim Okulu 5.ci sınıf öğrencisi Müslüm Berkay Yılmaz, Fatma Reyyan, Berkay Çağlar, Okul Müdürü Sefai Server Dik ve Kaymakam Cemil Aksak birlikte fotoğraf çekildiler.

Çocukların istekleri en masum isteklerdir
İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise İnönü İlköğretim Okulu 5.ci sınıf öğrencisi Betül Sultan Köse’ye koltuğunu kaptırdı. Belediye Başkanı Yusuf Civelek makam devir teslimi öncesi yaptığı kısa konuşmada “90 yıl önce meclisimiz kuruldu. Bu bir zaferin taçlandırılmasıdır. Bu taç’ı taşımak çok zordur. Bunun için çok çalışmak ve okumak lazımdır. Yarınlarımız sizlere emanettir. Bu en önemli bayramımızdır. Çocukların istekleri dünyadaki en masum isteklerdir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Devir teslim töreninin ardından İskenderun’un yeni Belediye Başkanı Betül Sultan Köse oldu. Yeni Başkan Betül Sultan Köse göreve başlamasının hemen ardından daire amirlerini arayarak talimatlar verdi. Başkan Betül Sultan Köse ilk olarak Sokak hayvanları için barınakların yapılması için talimatlar verdi. Ardından Çöp konteynırlarının sürekli dezenfekte edilmesi ve ilaçlanması yönünde talimatlar verdi. Sonuçta çocuk olan Başkan Betül Sultan Köse çocuk parklarının sürekli bakımlarının yapılması ve oyun alanlarının çoğaltılmasını da istemeyi ihmal etmedi. Yapılan konuşmaların ardından İnönü İlköğretim Okulu 5.ci sınıf öğrencisi Betül Sultan Köse, Gökçe Yüzal, Sadık Batuhan Doğru, Okul Müdürü Nurettin Asil ve Belediye Başkanı Yusuf Civelek ile birlikte fotoğraf çekildiler.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet