Skip Navigation Links

Samandağ Denizinde Heyecan Dolu Anlar

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı ‘nın daveti üzerine Samandağ Sahillerine gelen Kayt Sörf (Rüzgar Sörfü ) Sporcuları heyecan dolu

Samandağ Denizinde Heyecan Dolu Anlar

Spor   A+a-

Çukurova(Kiteboard) Kayt Sörf Akademisi Eğitmeni Gökhan Karaköse” Samandağ Turizm festivaline destek olmak üzere Samandağ ilçesine öğrencileriyle beraber geldiklerini,ilçenin güzelliklerine ve kayt sörf açısından çok elverişli olduğuna tanıklık ettiklerini ifade ettiler.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı ,geçtiğimiz günlerde ilçemizde kayt sörfün startını vermiştik. Davetimiz üzerine Çukurova Kayt Sörf akademisi eğitmeni Gökhan Karaköse ve Öğrencileri ilçemize gelerek bu sporun ilçemizde yapılabileceğini gördüler. Bundan sonraki hedefimiz adrenalin tutkunları,spor severleri ilçemize davet ederek ,buraya gelmelerini sağlamaktır. Adrenalin tutkunlarını ilçemize bekliyoruz. “ifadelerine yer verdi. Ayrıca Başkan Yardımcısı Kamacı, Samandağ ilçesinin iklim ve doğa koşulları itibariyle Yamaç paraşütü ,Kayt sörf, Dalış ve Motor sporları gibi ekstrem sporlarına elverişli olduğunu ifade etti.
 
Turizm Festivali için Samandağ İlçesinde bulunan Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğulları , Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Kayt sörf sporcularının heyecan dolu gösterilerini izlediler. Gösteri sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı’dan Bilgi alarak , Çukurova Kayt Sörf akademisi eğitmeni Gökhan Karaköse ve Öğrencileri ile sohbet ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet