Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarları ile yapılan hizmetler ile ilgili sürekli diyalog halinde olduklarını belirtti.

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

Yerel   A+a-

Hürriyet Mahallesi muhtarı Nevriz Acıoğlu, Yenişehir Mahallesi Muhtarı Tevfik Bilen ve Aşkarbeyli Mahallesi Alatdin Pişgin İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
Muhtarlarımız Mesai Arkadaşlarımızdır
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil,” En yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımız, büyük bir özveri ve meşakkatle görevlerini yerine getirmektedirler. Bizler de demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız sayesinde bir mahallelerimizin neye ihtiyacı olduğunu daha iyi görebiliyoruz. Yine onlarla yaptığımız istişareler sayesinde hizmetlerimiz daha verimli ve anlamlı hale geliyor. İşte bu nedenle her zaman muhtarlarımızla birlikte olmaya gayret ediyoruz.”dedi.
Muhtarlar ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ilettiler.
Eğitime Önem Veriyoruz
Lise son sınıf öğrencisi Güray Barın ise Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek yazmış olduğu ilk şiir kitabını hediye etti.
Gençlerin eğitimli bir birey olarak yetişmesinin önemine değinen Başkan Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet