Skip Navigation Links

4 Vekilden Yerel Seçim Startı !

Kadın ve Gençler Baştacı Edilecek ….

4 Vekilden Yerel Seçim Startı !Web
TV

Politika   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ile İsmet Tokdemir, İskenderun İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek partililerle bir araya geldiler.
Teşekkür ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, yerel seçim vurgusu öne çıktı.
Kurultay için imza veren isimlerin de katıldığı gözlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi’ni almak kararlılığını ifade etti.
Milletvekillerinden ilk sözü alan Serkan Topal, partilileri selamladıktan sonra gençlik ve kadın kolları başta olmak üzere sözü üyelere vermek, eleştiri ve önerileri dinlemek istediğini söyledi.
Türkiye’de adalet ve demokrasi adına yıkılmayan tek kale olarak CHP’yi işaret eden İsmet Tokdemir, parti ile ilglig sosyal medyada yapılan eleştirilere dikkat çekerek, mümkün mertebe yapılmamasını rica etti.
Mehmet Güzelmansur da yaptığı konuşmada, CHP’nin iktidara geldiği takdirde ekonominin iflas edeceği, doların 6 lira olacağının AK Parti tarafından dile getirildiğini belirterek, şuanki tablonun da söylenen şekilde AK Parti iktidarında gerçekleştiğini ifade etti. Güzelmansur, yerel seçimlerde tüm ilçeleri almak hedefine dikkat çekti.
Avukat Suzan Şahin, kadın ve gençlik kollarının kağıt üstünde değil baş üstünde tutulması vurgusu yaparak, her alanda her mecrada çalışan, üreten, parti için geceli gündüzlü çalışan kadınlara ve gençlere yönelik imtiyazlı bir duruş çağrısında bulundu.
Şahin, konuşmasının önemli bir bölümünü ayırdığı kadın ve gençlik kolları ile ilgili, “kağıt üstünde kalmamalı, her ortamda ilçe başkanının sağında ve solunda baş tacı edilmeli” dedi.
Avukat Suzan Şahin, HDP’ye kaptırılan oylar nedeniyle seçilemeyen Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun üzüntüsünü hala derinden yaşadığını belirterek, bireysel düşünce ve kırgınların sonuçlarının CHP’ye ağır bedeller ödettiği vurgusunu yaptı.
Mücadele vurgusu yapan Şahin, yerel seçim çalışmaları yapılırken, daha önce yapılan hatalardan ders çıkarılması gerektiğini, tüm ilçe belediyeleriyle Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni almanın zorunluluk olduğunu ifade etti.
Partili muhtarlar, kadın ve gençlik kolları vurgusunu sürdürürken, “muhtarlarıma düşman olan yönetimler bana da düşmandır. Gerekirse tek tek arayacağım ve toplantılara katılımlarını sağlayacağım” dedi.
 
 
 
4 Vekilden Yerel Seçim Startı ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet