Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yüzmeyi Sevdiren Kurs Cemnur’da…

15 yıldır sünnet, nişan, kına ve düğün törenlerinin de tercih edilen önemli yerlerden biri olan Cemnur Tesisleri,

Yüzmeyi Sevdiren Kurs Cemnur’da… Web
TV

Spor   A+a-

  yüzme kurslarında önemli başarı elde ediyor.
Yüzmeyi Sevdiren Kurs Cemnur’da…
İskenderun'da yüzme ve futbol kursu denilince ilk akıllara gelen isimlerden Cemnur tesisleri, 4 yaş üstü çeşitli gruplarda 300’ün üzerinde öğrencisiyle önemli bir hizmeti yerine getiriyor.
Cemnur Tesisleri, açık ve kapalı düğün salonunda 15 yıldır sünnet, nişan, kına ve düğün törenlerinin de tercih edilen önemli yerlerden biri.
Altı yüzme öğretmeni, 300’ün üzerinde çeşitli yaş gruplarından öğrenci, her gün Cemnur tesislerinde hem eğleniyor, hem spor yapıyor hem de deniz memleketinde bilinmesi zorunluluk ötesinde yüzmeyi öğreniyor.
Deniz memleketinde yüzme bilmeyenlerin sayısının tahmin edilenin çok üstünde olduğunu belirten Yıldırım Alpay, vatandaşın yüzme bilmediğini söylemeye utandığını söyledi.
Ailelerin son yıllarda yüzme başta olmak üzere bir çok spor dalında çocukların eğitimine önem vermesini önemli bir gelişme olarak gördüğünü ifade eden Yıldırım Alpay, özellikle deniz memleketinde yüzmeyi bilmenin çok önemli olduğunu hatırlatıyor.
Küçük çocuklar kadar büyükler yaş grubunun ilgi görmesinden memnun olduğunu belirten Alpay, yarı olimpik havuzda ilk etapta suyun üstünde durma kabiliyetinin geliştirildiği ve hatta kurtarma hamlesi ile ilk yardım konularında da eğitim verdiklerine dikkat çekti.
Çocuklara yüzmeyi sevdiren ve öğreten kurslarını anlatan Alpay, yoğun geçen yaz sezonunda oldukça keyifliydi.
İşini severek yapan başarılı işadamı Yıldırım Alpay, yüzme kurslarının yanı sıra, bölge halkının nişan, kına, sünnet ve düğün törenlerinde Cemnur markasına güvenmesini gurur verici şeklinde özetliyor.
 
 
 
 
 
 
Yüzmeyi Sevdiren Kurs Cemnur’da…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş