Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

HBB Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Ağustos Ayı Olağan Toplantısı,

HBB Ağustos Ayı Meclis Toplantısı GerçekleştiWeb
TV

Gündem   A+a-

 9 Ağustos Perşembe günü saat 14.00’te HBB Meclis Salonu’nda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
9’u ek olmak üzere toplam 64 maddenin görüşülerek karara bağlandığı Ağustos ayı olağan meclis toplantısında;
• Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.05.2018 tarihli toplantısında 155 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2018 mali yılında belediyemiz bütçesi dahilinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılması planlanan proje ve yatırımların finansmanı için 250.000 TL borçlanma yapılması ile ilgili komisyon raporu görüşülmüş, ancak 10.000 TL borçlanma yetkisi verilmesine oy çokluğu ile karar verilmiştir.
• Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.07.2018 tarihli toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Hatay Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.05.2018 tarih ve 162 sayılı kararı ile onaylanan Hatay ili 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planına askı süreci içerisinde gelen itirazların değerlendirilmesi ile ilgili komisyon raporu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.
• Antakya Oteli ve Vakıf İş Hanı’nın yerinin yeşil alan ve park yapılması ile ilgili hazırlanan inceleme raporu okunmuş olup konu ile ilgili çalışmalar yapılmak üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
Bir sonraki olağan meclis toplantısının 11 Eylül Salı günü saat 14.00’te yapılamasına karar verildi.
 
 
 
HBB Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş