Skip Navigation Links

Çöp Konteynerleri Yer Altına İniyor !

İskenderun Belediyesi, çöp konteynerlerinin yarattığı çevre ve koku kirliliğine çözüm üretmek adına önemli bir adım attı.

Çöp Konteynerleri Yer Altına İniyor !Web
TV

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir süredir geçilmesi planlanan yer altı çöp konteyneri sisteminin ilk adımlarını attı.
İskenderun şehir merkezinde caddelere yerleştirilmeye başlanan yer altı çöp konteynerleri, koku ve görüntü kirliliğine son verecek.
İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel’in koordinasyonunda caddelere konulmaya başlanan yer altı çöp konteynerleri, önemli bir çok sorunu da ortadan kaldırmış olacak.
Haber ekibimizin sorularını yanıtlayan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, ilk etapta bin adet sipariş edilen yer altı çöp konteynerlerinin koku ve görüntü kirliliğini ortadan kaldıracağını belirterek, halk sağlığı ve çevre kirliliği konusunda önemli bir adım attıklarına vurgu yaptı.
Cemil Çengel, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatlarıyla yer altı çöp konteyneri sistemine geçişin hızlı bir şekilde gerçekleşeceğini belirterek, her bir yer altı çöp konteynerinin 13 bin 200 TL’ye malolduğunu söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
Çöp Konteynerleri Yer Altına İniyor ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Mesut KAHRAMAN 9 Ağustos 2018 Perşembe
5 yılda çöp konteynırlarıyla bu kadar uğraşan başka bir belediye görülmemiştir Seyfi Dingil ve ahalisi gider ayak ne götürürsek o kardır derdine düşmüşler.
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet