Skip Navigation Links

Kaymakam Özyiğit; 'Gurur Kaynağımız Oldular'

'Hayat Matematiktir' sloganıyla bu yıl 9. su düzenlenen Oyak liselerarası Matematik yarışmasının sonuçları açıklandı ve önceki gün düzenlenen görkemli

Dünya   A+a-

Kaymakam Özyiğit; “Gurur Kaynağımız Oldular”
‘Hayat Matematiktir' sloganıyla bu yıl 9. su düzenlenen Oyak liselerarası Matematik yarışmasının sonuçları açıklandı ve önceki gün düzenlenen görkemli törenle dereceye giren okullara ödülleri verildi. MKÜ Tayfur Sökmen Kampusu Atatürk konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Matematik yarışması sonucunda 30 puan alan Dörtyol Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi Hatay şampiyonluğunu elde etti, ödülünü de Vali Yardımcısı Kadim Doğan ve İSDEMİR Genel Müdürü İsmail Akçakmak'ın elinden aldı. Dün Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ederek elde edilen başarı hakkında bilgiler veren Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Sever, Matematik Öğretmeni Aslıhan Bozkurt, Okul Aile Birlik Başkanı Gül Tabakoğlu ve yarışmaya katılan Okul Öğrencileri Tuğçe Abak, Nesibe Demir, Ömer Ağca ve Selahattin Soylu, bir çok Fen, Öğretmen ve Anadolu Lisesini yarışmada geride bırakmanın haklı gururunu paylaştılar. Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit elde edilen başarıdan gurur duyduklarını ifade ederek; “Okul İdaremizi, Okul Öğretmenlerimizi, Aile Birliğimizi ve öğrencilerimi tebrik ediyorum. Böyle bir başarı koordinasyon olmadan, özveri olmadan, çalışma olmadan elde edilecek bir başarı değil.” dedi. Okulun fiziki şartlarında da bir dizi iyileştirmeye ihtiyaç olduğunu belirten Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit; “Özellikle okulumuzda kantin sıkıntısı var. Bunun için bir proje hazırlanıyor. Bizde İlçe milli eğitim müdürlüğümüz vasıtasıyla gerekli girişimleri başlattık. Umarım tatil sonrasında bu eksiğimiz de giderilmeye çalışılacak” açıklamasında bulundu.
Öğrencilerle teker teker ilgilenen Kaymakam Özyiğit yapılacak olan Türkiye elemelerinde de öğrencilerden iyi bir başarı beklediklerin, bunun için gerekli olan yardım ne ise yapmaya da hazır olduklarını söyledi.


Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet