Skip Navigation Links

Halkımızın Taleplerini Yerine Getiriyoruz...

Kapısı vatandaşlara her zaman sonuna kadar açık olan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu,

Halkımızın Taleplerini Yerine Getiriyoruz...

Yerel   A+a-

Vatandaşların isteklerini değerlendirip bu doğrultuda hareket etmeye çalışarak, her zaman en sağlıklı ve güvenilir hizmeti sunmaya özen gösteriyor.
Bu çalışmalar kapsamında ilçemizin kritik ve ihtiyaç duyulan noktalarında olası toprak kaymalarının önüne geçmek ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına yol genişletme, istinat duvarı ve yağmur sularının tahliyesi adına yapılan çalışmalarla taktir toplayan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, çalışmalarına gün geçtikçe hızlanarak devam ediyor.
Kıcı mahallesi camii yolu üzerinde devam eden ve 20. günü tamamlayan istinat duvarı çalışmaları, Belen Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hummalı bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık 10 personel ile uzunluğu 80 metre, yüksekliği ise 3 metre olarak devam eden duvar örgüsünde, bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın refahı için ekiplerimiz canla başla çalışırken, bitim tarihi olarak 6 ağustos pazartesi olarak öngörülüyor.
Yine Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar kapsamında Halil bey mahallesinde bulunan Gedik Camii önünde bulunan yolda, yağmur sularının tahliyesi adına kaldırım yapım çalışmalarını da hızlı bir şekilde bitiren Belen Belediyesi, burada yaşayan mahalle sakinlerinin hava koşulları sebebiyle yağmur yağdığında yaşadıkları taşkın sıkıntıları da gidermek adına şimdi de yağmur suyu drenaj kanal çalışmalarını başlattı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet