Skip Navigation Links

Kepse ve Brost Özleminizi Köşebaşı’nda Gidereceksiniz !

Evinizin Mutfağı Gibi… Bu yemeklerde Sevgi var !

Kepse ve Brost Özleminizi Köşebaşı’nda Gidereceksiniz !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde geçtiğimiz ay A 101 Market çaprazı ile Atahan Oteli yanında hizmete giren Köşebaşı Kafe Restoran, alışılmışın dışında lezzetleriyle büyük ilgi görüyor.
Tüm kafe ve restoranların mutfağından farklı bir menüyle hizmete giren Köşebaşı Kafe Restoran, Tavuk ve Et Kepse ile Tavuk Brost’ta kısa sürede büyük ilgi gördü.
Evlere ve işyerlerine siparişleri 0537 937 17 17 numaralı telefondan yapabileceğiniz Köşebaşı Kafe Restoran’a, toplu yemek siparişlerini de verebiliyorsunuz.
Uzun yıllar Umman’da restoran işletmeciliği yapan Ali Toran’ın eşi Neslihan Toran’ın birlikte işlettikleri Köşebaşı Kafe Restoran, her restoranda bulunan ızgara, meze çeşitlerine ilave olarak bölgedeki en büyük eksiklik olan Et ve Tavuk Kepse ile Tavuk Brost’u, taze meyvelerden anlık elde edilen kokteyl atomu menüye eklediler.
Tam bir aile mekanı olarak büyük ilgi gören Köşebaşı, Neslihan Toran’ın elleriyle hazırladığı ev yemeklerinin lezzeti ve sunum şekli müşterilerin büyük beğenisini topladı.
Evinde ailesine ve misafirlerine özenle hazırlık yapan her kadın gibi Köşebaşı Kafe Restoran’da yemekleri itinayla yapan Neslihan Toran, eşi Ali Toran’ın uzun yıllar süren yurtdışı hasretinden sonra memleketindeki Köşebaşı Kafe Restoran yatırımında en büyük destekçisi.
Başarılı işletmeci Ali Toran, kafe bölümünde taze meyvelerden hazırladığı birbirinden lezzetli ve vitamin deposu kokteyllerle şifa dağıtıyor.
Kokteyl hazırlığı sırasında çocuklarına hazırlar gibi meyveleri seçtiğini ve şeker başta olmak üzere hiçbir katkı maddesi kullanmadığını belirten Ali Toran, farklı bir mutfak, farklı bir menü ve yılların tecrübesinin aktarıldığı bir işletme anlayışına vurgu yaparken, Arsuz’un turizm hedeflerine yaklaştığı bir süreçte katkı vermek isteğine dikkat çekiyor.
Mutfakta başında kepi, üzerinde önlüğü ile yemeklerinin lezzet sırrını bir türlü vermek istemeyen, baharat zenginliğine vurgu yaparken de, sevgisini kattığını anlatan Neslihan Toran, Köşebaşı Kafe Restoran hizmete girene kadar evhanımı olduğunu söylüyor.
Yaptığı birbirinden lezzetli yemeklerin ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Neslihan Toran, daha önce evinde ağırladığı misafirlerinin çok beğendiği yemeklerini bölge halkıyla buluşturmaktan büyük keyif aldığını ifade etti.
Mutfakta yemeklerinin lezzetini anlatırken gurur ve mutluluğu cümlelerine yansıyan Neslihan Toran, yemeklerin lezzet testi öncesi ve sonrası da aynı gururu yaşıyor.
Uzun yıllar süren yurtdışı hasretinden sonra, birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşayan Toran çifti, sadece hayat arkadaşı değil, aynı zamanda mutfakta da omuz omuza çalışmanın keyfini, lezzetli yemekleri beğenilen Köşebaşı Restoran’ın ortağı olarak da önemli bir başarıya imza atıyorlar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kepse ve Brost Özleminizi Köşebaşı’nda Gidereceksiniz ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet