Skip Navigation Links

Fırça Tutan Ellleriniz Dert Görmesin !

Elinde Spatula ile duvar kazıyan, fırça ile okul duvarı boyayan bir milletvekili görürseniz şaşırmayın !

Fırça Tutan Ellleriniz Dert Görmesin !

Eğitim   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Gençlik Kolları’nın sosyal sorumluluk projelerinden birisi daha gerçekleşti.
Arsuz Gülcihan İlköğretim Okulu’nun boya ve tadilat işlerini yapan CHP Arsuz Gençlik Kolları, çocukların geleceğine yatırım yapmaya, aydınlık Türkiye’nin aydınlık yarınlarına katkı vermeye devam ediyor.
Bu kez de yalnız olmayan CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Devrim ve yönetim kurulu, CHP Hatay Milletvekili Avukat Suzan Şahin, Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin de bu sosyal sorumluluk projesinde yer almakla kalmayıp, önce ellerine spatula alarak duvarların eski boyasını kazıdılar, sonra da fırça ile duvarları boyadılar.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun boya ve tadilat yapılırken verdiği katkı resimlerde görünmüyor. Kırmızıoğlu, ikramlık yiyecekler getirdiği ve bir süre yardımcı olduğu CHP Arsuz Gençlik Kolları üyeleri ile Milletvekili Suzan Şahin’in yanından çocuğunun şehir dışına çıkacak olması nedeniyle ayrılıyor.
Arsuz Gülcihan İlköğretim Okulu’nun boya ve tadilat malzemelerini Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha verdi ama şehir dışında olduğu için tadilat çalışmalarına katılamadı.
CHP Hatay Milletvekili Avukat Suzan Şahin’in, Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Devrim ve yönetim kurulunun sosyal sorumluluk projesine katkısı ise her türlü takdirin üzerinde.
Gençlik kollarının sosyal sorumluluk projesinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıkan Milletvekili Suzan Şahin’in elinde fırça boya yaparkenki görüntüleri, kısa sürede sosyal medyayı salladı.
Yanına gazeteci almadan, kamera götürmeden Arsuz Gülcihan İlkokulu’nun boya ve tadilatı için giden Avukat Suzan Şahin, CHP’de yeni bir dönemin sinyallerini, sosyal sorumluluk projelerine verdiği sonsuz destek, attığı her adım, yaptığı her açıklama ve parti disipliniyle ilgili her sözüyle ortaya koymaya devam ediyor.
Milletvekili Avukat Suzan Şahin, gençlik kollarının çektiği bir fotoğrafta pencere demirlerine tırmanarak spatulayla boya kazırken görünüyor. Her zaman mütevazı, yaptığı hayır işlerini gizleyen, mert ve duruşuyla hiç kimseyi şaşırtmayan Milletvekili Suzan Şahin, sosyal medyanın en çok ilgi gören konusu oldu.
CHP Hatay Milletvekili Avukat Suzan Şahin, gençlik kollarının sosyal medyada fotoğrafları paylaşması sonrası kendi kişisel sayfasından da aynı fotoğrafları paylaşırken, “Arsuz Gülcihan İlköğretim Okulu’nun boya ve tadilat işlerini yaptık. Geleceğimiz olan çocuklarımız için her türlü iş itinayla yapılır” notunu paylaştı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet