Skip Navigation Links

Oyun Gruplarına Periyodik Bakım Yapılıyor

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü kent genelinde hasar gören oyun parkları ve spor ekipmanlarında periyodik olarak bakım ve onarım yapıyor.

Oyun Gruplarına Periyodik Bakım Yapılıyor

Gündem   A+a-

Bu kapsamda çeşitli nedenlerle kırılan, yıpranan ve tahrip olan parklarda bulunan çocuk oyun gurubu ve spor aletleri yeni görünümüne kavuştu.
Çalışmalar Kent Genelinde
Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her ortamda spor yapabilmeleri ve çocukların oyun oynamalarını sağlamak için kente dört bir yanına oyun parkları ve spor ekipmanları kazandırmaya devam ediyoruz. Zamanla tahribat gören ekipmanlar da periyodik olarak da tadilatları yapılıyor. Çalışmalar vatandaşların memnuniyetini kazanıyor” dedi.
Her Ay Düzenli Bakım
Başkan Seyfi Dingil,” Çalışmalar her ay düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Kontrol edilen park ve bahçelerde aksaklıklar ekiplere bildiriliyor. Keşif çalışmasının ardından bütün aksaklıklar tek tek gideriliyor. Yapılan çalışmaların ardından çocuk parkları ve fitness alanları eksiksiz olarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.” diye konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet