Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'ın Her İlçesine Eşit Hizmet

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelindeki sathi kaplama çalışmalarının yeni adresi Yayladağı ilçesi oldu.

Hatay'ın Her İlçesine Eşit HizmetWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın her ilçesinde yıpranarak kullanışsız hale gelen yollarda çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, Yayladağı ilçesine bağlı Çabala Mahallesi yayla yollarında sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. Yayla yollarında giriş çıkışların sıkıntılı olması nedeniyle halkın daha temiz bir ortamda ulaşımlarını sağlamaları amacıyla kısa sürede çalışmalarını tamamlayan ekipler, yolu modern ve trafiğe uygun hale getirdiklerini ifade etti
 
HATAY’IN HER İLÇESİNE EŞİT HİZMET VEREN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 
HBB ekipleri aracılığıyla mahalle sakinleri Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet vererek halkın sorunlarına çözüm üreten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde ihtiyaçların ve sorunların belirlenerek çözüm önerilerinin getirilmesi yönünde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşın takdirini kazanmaya devam ediyor.
 
Vatandaşların büyük bir problemi haline gelen bozuk ve yıpranmış yolun onarım ve yenileme çalışmalarına il genelinde devam eden HBB ekipleri, Antakya’ya bağlı Anayazı Mahallesinde parke çalışmalarına başladı.
 
Mahallede giriş çıkışların daha rahat ve güvenli bir şekilde sağlanması amacıyla çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını belirten ekipler, yolu modern ve güvenli hale getireceklerinin altını çizdi.
 
ÇALIŞMALAR İL GENELİNDE DEVAM EDECEK
 
Yaşanan problemler nedeniyle vatandaşların büyük bir sıkıntısı haline gelen yollarda bakım- onarım çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, ihtiyaç doğrultusunda çalışmalarının il genelinde devam edeceğini müjdeledi.
 
Hatay'ın Her İlçesine Eşit Hizmet videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş