Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MMK Metalurji Çalışanları Günü’nün, 7’ncisi Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

1957 yılından beri Rusya’da, 2012 yılından itibaren de MMK Metalurji tarafından kutlanan “Metalurji Çalışanları Günü”

MMK Metalurji Çalışanları Günü’nün, 7’ncisi Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Ekonomi   A+a-

 bu yıl da hem Dörtyol tesislerinde hem de Dilovası tesislerinde, çalışanlar ve misafirler ile beraber çeşitli etkinliklerle kutlandı.
20 Temmuz Cuma günü Dörtyol tesislerinde, 27 Temmuz Cuma günü Dilovası’nda gerçekleşen kutlamalar, müzik dinletisi ile başladı. MMK Metalurji üst yönetimi ve aileleri, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Yönetimi, çalışanlar ve ailelerinin olduğu kutlamada yaklaşık bin 500 kişi katılım gösterdi. Çalışanlarına değer veren ve onların huzurlu bir ortamda çalışması için olanak sunan MMK Metalurji’de 10’uncu yılını dolduran 10 kişiye plaket ve hediyeler takdim edildi. Ekonomi ve Finans Direktörü Maxim Filippov, Liman Direktörü Gürol Çetin, Soğuk Haddehane Müdürü Ahmet Özdemir de şirkette 5’inci yılını dolduran çalışanlar plaketleri takdim edildi.
Türkiye’nin En Büyük 50 Şirketi Arasındayız
MMK Metalurji CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Denis Kvasov; “Rusya’da 61 yıldır kutlanan Metalurji Çalışanları Günü’nü Türkiye’de yaşatarak, bu bayramı hep beraber kutlamanın sevincini yaşıyorum. Demir çelik sektörü bütün ekonomilerin temelini oluşturuyor. Bizim dileğimiz bir gün Türkiye’de bu mesleğin önemini ve değerini vurgulamak adına bu bayramın resmi bayram haline gelmesidir. Demir çelik çalışanının emeği, iş gücü olmadan fabrikanın çalışamayacağı gibi günlük yaşantımızı devam ettirmemiz de mümkün olmayacaktır. Bugün doğrudan ya da dolaylı olarak demir çelik sektörüne emek veren, canını dişine takan ustaların bayramıdır. Bizler, demir çelik sektörü çalışanları olarak zorlu şartlar altında çalışıyoruz. MMK Metalurji olarak kısa zamanda Türkiye’nin en büyük 50 sanayi şirketi arasına girdik. Birlikten doğan güç ile uzun vadede çok başarılı işler çıkaracağımıza ve yükseleceğimize yürekten inanıyorum” dedi.
Kutlamada renkli görüntüler yaşandı
Özenle ve titizlikle oluşturulan kutlama alanında; çalışanlar ve aileleri için ikramlar, çocuklar için oyun parkuları, palyaçolar ve Disney karakterleri hazırlandı. Çeşitli aktivitelerin yer aldığı kutlamada herkes keyifli ve eğlenceli vakit geçirdi. Her yıl düzenli olarak yapılan MMK Metalurji futbol turnuvasının finali de Dilovası tesislerinde kutlanan MMK Metalurji Çalışanları Günü’nde yapıldı. Sezon boyu süren maçlar sonucunda finale kalan Dörtyol’dan Liman Futbol Takımı ve Dilovası’ndaki Lojistik Departmanı Futbol takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Renkli karelere ev sahipliği yapan futbol maçında kazanan Dörtyol Liman takımına kupa verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar