Skip Navigation Links

Eğitime 'Doğan' Güneş

Kentimizde 30 yıldır kırtasiye sektöründe büyük hizmetler veren Doğan Kırtasiye sahibi Kemal Çalışkan 30 yıllık tecrübesiyle halkımıza daha iyi hizmet

Dünya   A+a-

Kentimizde 30 yıldır kırtasiye sektöründe büyük hizmetler veren Doğan Kırtasiye sahibi Kemal Çalışkan 30 yıllık tecrübesiyle halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için ikinci şubesini açtı.
Postane karşısına açtığı ikinci şubesiyle hizmet sunmaya çalışan Doğan Kırtasiye sahibi Kemal Çalışkan “Bizim için öncelik ticari kar değil. Bizim için öncelik halkımıza daha iyi kaliteli ve ucuz hizmet sunabilmektir. Ayrıca yeni yerimizde Kültürel kitapların satışını da yapmaktayız. Satışlarımızda halkımıza her konularda yardımcı olabilecek güler yüzlü personelimizle hizmetteyiz” dedi.

30 Yıllık tecrübe birikim ve deneyim


Dile kolay 30 yıl bir diğer adıyla çeyrek asır. Yıllardır Şehit Pamir Caddesi üzerinde İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında tam 30 yıldır halkımıza hizmet eden Doğan Kırtasiye sahibi Kemal Çalışkan 30 yıllık tecrübesiyle halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için Postanenin karşısına ikinci şubesini açtı. Ticari kardan çok kaliteli hizmeti ön planda tutan Kemal Çalışkan yeni yerinde halkımıza hizmet sunmaya başladı.
Yeni eğitim öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala veliler kara kara okul giderlerini düşünürken Doğan Kırtasiye sahibi Kemal Çalışkan velilere her konuda kolaylık sağlıyor.
Doğan Kırtasiye sahibi Kemal Çalışkan “Bizim için öncelik ticari kar değil. Bizim için öncelik halkımıza daha iyi kaliteli ve ucuz hizmet sunabilmektir. Ayrıca yeni yerimizde Kültürel kitapların satışını da yapmaktayız. Satışlarımızda halkımıza her konularda yardımcı olabilecek güler yüzlü personelimizle hizmetteyiz. Bir öğrencinin İlkokul, 1 ve 5 sınıf arası kırtasiye maliyeti en fazla 100 liraya kadar çıkabiliyor. Ortaokul ve Lise sınıflarında ise yardımcı kitapların maliyeti 15 liradan başlıyor. Bizler halkımıza her konuda kolaylık olsun diye kredi kartına 2 ila 6 ay arasında taksit yapıyoruz. Önemli olan halkımızın bütçesini zora sokmamaktır” dedi.
Doğan Kırtasiye sahibi Kemal Çalışkan son olarak, 20 Eylülde açılacak olan yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize üstün başarılar dilerken öğretmenlerimize de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet