Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İYİ Parti’den Sarı Zeybekler Derneği'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan ve yönetim kurulu üyeleri Sarı Zeybekler Derneği Genel Merkezi'ni yeni binasında ziyaret etti.

İYİ Parti’den Sarı Zeybekler Derneği'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Yerel   A+a-

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt, derneğin yaptıkları ve yapacakları etkinlikler ile ilgili detaylı bilgi vererek şunları söyledi:
"Sarı Zeybekler Derneği on ay önce kurulmuş bir dernektir. Derneğimizin kuruluş felsefesi olarak kırmızı çizgilerimizi Atatürk-Bayrak-Cumhuriyet olarak belirledik. Bunun dışında sosyal projelere de imza atmayı uygun bulduk. Kırmızı çizgilerimiz çerçevesinde bizlere yakın olan her siyasi partiye, sivil toplum örgütüne, kurum ve kuruluşlara eşit mesafedeyiz.
Kısa zamanda çok büyük başarılara imza atmanın haklı gururunu yaşadığımız bu günlerde 23 Eylül 2018 Pazar günü İskenderun Anıt Alanında bu kez “ Çocuk istismarına dur” adı altında bir etkinlik yaparak dünya rekoru kırmayı amaçlıyoruz. Sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.”
ilgiden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden İYİ Parti İskenderun Teşkilatı Başkanı Hakan Önfidan, Sarı Zeybekler'in misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına şöyle devam etti:
"Kurulduğu günden beri derneğiniz yakından takip ediyor ve yaptıklarınızla gurur duyuyoruz. Kırmızı çizgileriniz olan Atatürk-Bayrak-Cumhuriyet üçgeninde elimizden geldiği kadar sizlere destek vermekten onur duyarız. 23 Eylül’deki dünya rekorunuza daha önceki rekorlara katıldığımız gibi tam kadro katılmaktan mutluluk duyarız.
Çalışmalarınızda başarılar dilerken, halkımız için savaştan uzak, barış içinde yaşayabilecekleri, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü bir ortamın bir an önce oluşmasını temenni ediyorum."
Sohbetin sonunda Sarı Zeybekler Dernek Genel Başkanı Nevzat Kurt, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan ve yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çekildiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar