Skip Navigation Links

Prof. Dr. Füsun Sayek Etkinliklerini Kaçırmayın ...

Prof. Dr. İskender Sayek Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin 12’ncisi hakkında bilgi vermek amacıyla gazetecilerle buluştu.

Prof. Dr. Füsun Sayek Etkinliklerini Kaçırmayın ...Web
TV

Gündem   A+a-

 Hacettepe Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Sayek,eşi Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi eski Başkanlarından Prof. Dr. Füsun Sayek’i anmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin 12’ncisi hakkında bilgi vermek amacıyla gazetecilerle buluştu.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden İskender Sayek,eşi rahmetli Füsun Sayek’in gönül verdiği Arsuz’da bir kez daha sanatsal, kültürel, eğitim panelleri, sergiler, konserler ve sağlık taramaları ile doludolu bir programla anılacağını belirtirken, etkinliklerde bu yıl çocuk teması üzerinde durulacağını söyledi.
Bu yılki etkinliklerde Türkiye’de çok güncel bir konu olan ‘Çocuk istismarı’na da dikkat çekileceğini ifade edenİskender Sayek, “Ülkemizde kültür mozaiğini koruyan ve yaşatan ender yerleşim merkezlerinden Arsuz’da düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri'nin programında konserler, sergiler, toplum söyleşileri, çocuklara yönelik sanat atölyeleri, spor yarışmaları ve sağlık taramaları yer alacak. Türk Tabipleri Birliği’nin desteği ile gerçekleştirilen etkinliklerin sağlık bölümünde bu yıl da pek çok dalda tarama ve bilgilendirme toplantıları düzenlenecek. Füsun SayekSağlık ve Kültür Etkinliklerinin bu yıl ki ana teması ‘Çocuk’ olarak belirlendi. Türkiye’de çok güncel bir konu olan ‘Çocuk istismarı’ ile ilgili Ulusal Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneğinin Kurucusu Saadet Öğretmen’in de katılacağı söyleşide bu konuda neler yapılması gerektiği her yönüyle tartışılacak. Yine çocuklarla ilgili olarak önemli bir sağlık sorunu olan ‘Obezite’ ile ilgili çalışma yapılarak toplum bilgilendirmesi sağlıklı beslenme konusu da kapsanarak konunun uzmanlarınca detaylı bir şekilde anlatılacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da poliklinikler ve taramalar, Genel Cerrahi, Ortopedi, Üroloji ve Dermatoloji olmak üzere farklı uzmanlık alanlarında gerçekleştirilecek.Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinliklerinin en çok önem verilen bölümlerinden biri de yöre çocuklarının her yıl ilgiyle takip ettiği çocuk etkinlikleri ön plana çıkacak. Atölye çalışmaları ve artık bir Arsuz klasiği haline gelmiş olan Arsuz Çocuk Korusu çalışması ve konserler programdakini yerini alacak. 2 - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında Arsuz’dakiİskender Sayek Evi’nde gerçekleşecek olan etkinliklere bütün basın mensuplarımızı ve halkımızı bekliyoruz ” dedi.
 
 
 
 
 
Prof. Dr. Füsun Sayek Etkinliklerini Kaçırmayın ... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet