Skip Navigation Links

Atalar Kolejinde 23 Nisan Coşkusu

İskenderun Özel Atalar İlköğretim Okulu bu bayramda coştu. Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamalarına hem erken başladı, hem de h

Dünya   A+a-

Atalar Kolejinde 23 Nisan Coşkusu
İskenderun Özel Atalar İlköğretim Okulu bu bayramda coştu. Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamalarına hem erken başladı, hem de her zamankinden büyük bir coşku ile kutluyor.


Kutlamalara 15 Nisan Cuma günü başlayan İlköğretim Okulu ilk programını Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluşarak gerçekleştirdi. 2,3,4 ve 5nci sınıf öğrencileri kendi harçlıklarıyla Yahya Kemal Beyatlı anasınıfındaki öğrenci kardeşlerine oyuncaklar aldılar. Atalar Koleji idaresi de okula kırtasiye yardımında bulundu.


İki okulun öğrencileri çok amaçlı zaman dilimlerini zevkle paylaştılar ve o gün Atalar Koleji öğrencileri mutluluk içerisinde okula döndüler. Hemen ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasına girildi.
18 Nisan Pazartesi günü Anasınıfı ve 1nci sınıf öğrencileri gösterilerini gerçekleştirdiler. Yapılan yarışmalara tam kadro ile katılan öğrenciler kıyasıya bir mücadeleyi büyük bir coşku ve neşe içerisinde izlediler.
19 Nisan Salı günü ise çok büyük bir organizasyon ile güne başlandı.Yine Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’nu bu kez de kendi okuluna davet eden Atalar Koleji öğrencileri, onlar ile unutulmayacak bir gün yaşadılar.
Sırasıyla 1nci sınıfların yaş ve seviyesine uygun olarak “Mustafa Kemal cephede sizden Bayrak bekliyor” adlı bayrak yarışını yaptılar.Anasınıfı da “Türk askeri cephede yiyecek bekliyor” yarışmasıyla hem sorumluluk duymayı hem hoşça vakit geçirmeyi başardılar.
Müzik gruplarının konserleri, melodika topluluğu, jimnastik gösterileri, dans gösterileri ile devam eden kutlamalarda 2 ve 3ncü sınıflarda halk oyunları gösterileri ile haftaya renk kattılar.


Atalar İlköğretim Okulu bu bayramı sadece bir eğlence gibi görmediği için yarışmalarında bile Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın ruhuna uygun isimler koyarak uyguladılar.
Okul bahçesinde kurulan “23 Nisan Evi” nin içine her öğrenci bayramla ilgili duygu ve düşüncelerini astılar.Renklendirdiler günlerini.Şiirler ve danslarla süren bu etkinlikler sonucunda Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim okulu öğrencilerine aldıkları hediyeleri takdim eden öğrenciler mutluluğun sadece eğlenmek değil, paylaşmak olduğunun bilincine vardılar.
Bu hafta Atatürk’e layık çocuklar olduğunu kanıtlamak adına iki ünlü çocuk yazarı ile buluşan çocuklar, Savaş ÜNLÜ ve Ayşe YAMAÇ söyleşisinin ardından aldıkları kitapları imzalattılar.
Eğlenmenin yanı sıra aydınlanmak ve kültürlü bir vatandaş olmaya çalışan Atalar İlköğretim çocukları hafta sonu İskenderun PrimeMall AVM de gerçekleştirilen çocuk şenliğine katılacak ve gösterilerini orada İskenderunlulara sunacaklar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet