Skip Navigation Links

Öztürk Çolak İskenderun Belediye Başkanlığına Talip

Payas eski Belediye Başkanlarından Öztürk Çolak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden İskenderun Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Öztürk Çolak İskenderun Belediye Başkanlığına Talip

Politika   A+a-

  Çolak, 10 yıl Başkanlık yaptığı Payas’ta güzel hizmetleri hayata geçirdiğini belirterek, “Başta yakın çevrem olmak üzere, partililerim ile yaptığım istişareler neticesinde İskenderun Belediye Başkanlığına talip oldum. Bölgeyi çok iyi tanıyan bir siyasetçi olarak, yol haritamızı hazırladık. Partimin beni aday göstermesi durumunda İskenderun’a hizmet yolunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağım” dedi.
Aslen Sarıseki beldesinden olduğunu, ve bölgenin tamamına yakını ile akrabalık bağı bulunduğunu ifade eden Öztürk Çolak, “Sarıseki, Azganlık, Denizciler, Karayılan ve Bekbele mahalleleri, genelde sağ görüşe sahip seçmenlerimizin ikamet ettiği yerler. Ancak Akrabalık bağlarımın yoğun olduğu bu bölgede CHP oylarını zirveye çıkartacağıma inanıyorum. Halkımızın teveccühü doğrultusunda Belediye Başkanlığına seçilirsem, bölgemizi kalkındıracak önemli projeleri hayata geçireceğim” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet