Skip Navigation Links

'Ülkemize ve birbirimize sahip çıkalım'

Altınözlüler Derneği'nin gecesinde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Ülkemize ve birbirimize sahip çıkalım

Gündem   A+a-

velek%20alt%C4%B1n%C3%B6z%C3%BC%20B.jpg" />
 
Altınözlüler Derneği’nin gecesinde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek:
Ülkemize ve birbirimize sahip çıkalım
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, İskenderun’da faaliyet gösteren Altınözü Kültür Tanıtma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği künefe gecesine katıldı.
Gecede yaptığı konuşmasında bir milletin devamlılığını sağlayan en önemli unsurlardan birinin fedakarlık duygusu olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ülkemize ve birbirimize sahip çıkmamız gerektiğini belirtti.
KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ın hayatının son zamanında çok incitildiğini, bu konudaki rahatsızlığını her defasında dile getirdiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bazen millet olarak bizim için çalışanların değerini öldükten sonra daha fazla anladığımızı ifade etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Birbirimize ve ülkemize sahip çıkalım. Çevrecilere göre, her yıl ağaçlandırma eksikliği nedeniyle ülkemizden bir Kıbrıs adası kadar toprak kayboluyormuş. Toprağı tutan tek şey ağaçtır. Ağaç ekilirse toprak kaybı durur. Ülkenin ağaçları da bizleriz. Ne kadar ülkemize ve birbirimize sahip olursak o kadar yaşamımızın ve milletimizin devamlılığını sağlarız. Bir milletin devamlılığını sağlamanın en önemli unsurlarından biri fedakarlık duygusunun kaybolmamasıdır” dedi.
Altınözü Kültür Tanıtma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Yıldız da yaptığı konuşmasında, bu yıl ikincisi düzenlenen geceye katılanlara teşekkür etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çekiliş yapılan gecede, kendisi de bir şanslı konuğa hediye verdi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet