Skip Navigation Links

Süleyman Çelik’ten Körfez Ekonomisi İçin Önemli Adımlar…

Payas OSB Yönetim Kurulu, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan YILDIRIM'ı iadeyi ziyarette bulundu.

Süleyman Çelik’ten Körfez Ekonomisi İçin Önemli Adımlar… Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Türkiye ekonomisinin önemli merkezlerinden Payas OSB’nin Başkanı Süleyman Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ile Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muhteşem Vural’ı ziyaret ederek bölge ekonomisi ve gelişmeler hakkında fikir alış verişinde bulundular.
Payas OSB Başkanı seçildikten sonra, bölge ekonomisinin geleceği ile ilgili önemli istişare toplantıları düzenleyen ve ziyaretler gerçekleştiren Süleyman Çelik, sorunların kökten çözümü için çaba sarfetmeye devam ediyor.
Payas OSB Başkanı Süleyman Çelik ve yönetim kurulunun, Dörtyol ve Erzin Ticaret ve Sanayi Odaları’na yaptıkları ziyarette, İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren sanayi tesislerinin sorunları, ekonominin son durumu ve geleceğe yönelik öngörüler masaya yatırıldı.
Karşılıklı fikir alış verişleriyle verimli geçen Dörtyol ve Erzin ticaret ve sanayi odaları ziyareti, bölge ekonomisinin geleceği açısından da büyük önem arzetti.
 
 
 
 
 
Süleyman Çelik’ten Körfez Ekonomisi İçin Önemli Adımlar…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet