Skip Navigation Links

Hasiad’ın İstanbul-Kocaeli Ziyaretleri

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) Başkanı Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ile

Hasiad’ın İstanbul-Kocaeli Ziyaretleri

Ekonomi   A+a-

24-25 Temmuz tarihlerinde İstanbul ve Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Programın ilk gününde HASİAD heyetine DASİFED Başkanı Faruk EKİNCİ ve Hataylı İşadamı Tekin URHAN’ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında ilk olarak Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı ve aynı zamanda dernek üyemiz Erol BİLECİK, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkan Yardımcısı İsrafil KURALAY ve üst kuruluşumuz olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Orhan TURAN makamlarında ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde yeni yönetim sistemi, yeni kabine ve bu bağlamda Türkiye ekonomisinden beklentilerle özelde bölgemiz ve ilimiz ekonomisi için yapılabilecek proje ve çalışmalar değerlendirildi. Özellikle bölgemizde savaştan etkilenen illerin 5. veya 6. Bölge teşvik kapsamına alınması konusunda destek talep edildi. TÜRKONFED ile kasım ayında ilimizde yapılacak olan 22. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi ile ilgili detaylar görüşülerek TÜSİAD ve İTO zirveye davet edildi.
Ardından yapımında son aşamaya gelinen ve 29 Ekim’de bitirilmesi planlanan İstanbul 3. Havalimanı ziyaret edildi. HASİAD Heyeti, 350 noktaya uçuş yapılacak olan ve dünyanın en büyük havalimanı olmaya aday projeyi yerinde inceleyerek havalimanı hakkında detaylı bilgi aldı.
Programın ikinci gününde ise, Hataylı iş adamı Tekin URHAN'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu ve Gebze’de faaliyet gösteren CYROCAN Tesisi ziyaret edildi. HASİAD Heyeti, Tekin URHAN’a Kocaeli Sanayi Odası TOBB Delegesi ve Dış İlişkiler Komisyon Başkanlığı görevlerinin hayırlı olmasını dilediler.
Ardından Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden ve bünyesinde Teknopark kurmuş ilk OSB olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Başkanı Vahit YILDIRIM makamında ziyaret edilerek GOSB ve buraya bağlı Teknokent yerinde incelendi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet