Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payasspor Nevşehir'de Oksijen Depoluyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi

Payasspor Nevşehir'de Oksijen Depoluyor

Spor   A+a-

 Payasspor'un yeni sezon öncesinde 26 günlük kamp çalışmaları Nevşehir Merkez Dinler devam diyor. Sabah ve öğleden sonra olmak Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde günde 2 idman yaparak yeni sezona hazırlanan Mavi Beyazlı ekipte morallerin yerinde olması gerek teknik heyeti gerek ise yönetimi sevindiriyor. Neşe içerisinde geçen kamp kadrosunda 19'u sözleşmeli olmak üzere toplam 23 futbolcu bulunuyor.
 
Payasspor 2 Hazırlık Karşılaşması Yapacak
Teknik Direktörü Mehmet Seçkin'in verdiği bilgilere göre Payasspor, 29 Temmuz Pazar günü Süper Lig takımlarından Konya (U-21) ile 2 Haziran tarihinde de Kozan Belediye Spor ile hazırlık karşılaşması yapacak. Mavi beyazlılar ikinci kamp döneminde de 4 veya 5 hazırlık karşılaşması yapmayı hedefliyor.
Teknik Direktör Mehmet Seçkin yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncesi Nevşehir kampımız neşe içerisinde geçmektedir. Kısa bir zaman olmasına rağmen yeni ve eski futbolcularımızın bir birleriyle uyum sağlaması bizleri sevindirmektedir. Yapacağımız özel karşılaşmalarda kamp kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giydireceğiz" dedi.
 
Mavi Beyazlılar 3 Futbolcuyla Prensipte Anlaştı
 12 si İç 7 si de dış olmak üzere şu ana kadar 19 futbolcuyla sözleşme imzalayan Payasspor'da yönetim Teknik Direktör Mehmet Seçkin'in verdiği rapor doğrultusunda 3 futbolcuyla prensipte anlaştı. Kulüp Başkanı Osman Oğuzhan Çolak yaptığı açıklamada, "Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda 3 futbolcuyla prensipte anlaştık. Bu futbolcularımız ile resmi sözleşme imzaladıktan sonra Nevşehir kampımıza katacağız" dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş