Skip Navigation Links

HBB'den Hatay Halkına Muhteşem Konser..

HBB Hatay’ın anavatana katılışının 79’uncu yıl dönümünde düzenlenen etkinlikler kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Hataylılara unutamayacakları

HBB'den Hatay Halkına Muhteşem Konser..Web
TV

Magazin   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın anavatana katılışının 79’uncu yıl dönümünde düzenlenen etkinlikler kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Hataylılara unutamayacakları anlar yaşattı.
Birbirinden önemli etkinlikleri Hatay halkıyla buluşturan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın anavatana katışının 79’uncu yıl dönümünde düzenlenen etkinliklerin ardından son olarak Antakya Cumhuriyet Meydanı’nda konser düzenledi.
Antakyalı yerel sanatçı Burçin Kumru’nun sahne aldığı konserde, keyifli bir şekilde eğlenen vatandaşlar, şarkılara alkışlarla da eşlik ederek gönüllerince eğlendi.
Yaklaşık iki saat süren müzik dinletisi ile izleyenlerin büyük beğenisini toplayan konserin ardından vatandaşlar, Hatay’ın anavatana katılışı kapsamında birçok etkinliğe imza atan ve Hataylılara unutamayacakları güzel anlar yaşamalarına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
HBB'den Hatay Halkına Muhteşem Konser.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet