Skip Navigation Links

İSTE'yi 172 Üniversite Arasında 8. Sıraya Taşıdı...

Üç yılda İSTE'yi Türkiye’nin köklü üniversiteleri arasında öne çıkaran Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli’nin azmi ve başarısı TÜMA 2018 sonuçlarına yansı

İSTE'yi 172 Üniversite Arasında 8. Sıraya Taşıdı...

Eğitim   A+a-

 ÜniAr’ın en çok ilgi çeken raporu Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA), öğrencilere öğrenim gördükleri üniversitenin rektörünü değerlendirmeleri amacıyla 10 maddeden oluşan “Rektör Performansı Değerlendirme Ölçeği” değerlendirmesinde İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de öne çıktı. TÜMA-2018’de 109 devlet ve 63 vakıf olmak üzere 172 üniversitede öğrenim gören 26 bin 513 öğrenciden öğrenim gördükleri üniversitenin rektörlerine ilişkin veri toplandı. Analiz sonrasında en yüksek skoru alan ve İSTE’de göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ÜniAr Gümüş Ödül’üne layık görüldü.
 
 
 
İSKENDERUN ADINA BÜYÜK BAŞARI
 
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin, ÜniAr’ın en çok ilgi çeken raporu Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırmasındaki verilerle gümüş ödüle layık görülmesi ise İskenderun adına büyük bir başarı olarak nitelendiriliyor. Üniversitelerin “Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet” sıralamasında 172 üniversite arasında, İSTE, 8. sıraya yükseldi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet