Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Plaj Futbol Sahası Düzenleniyor!..

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da sporun farklı çeşitlerinin yapılma imkânının bulunduğunu belirtti.

Plaj Futbol Sahası Düzenleniyor!..

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sahil bandında bulunan plaj futbol sahasında düzenleme ve bakım çalışması yapıyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun bir deniz kenti. Burada plaj futbolu için uygun zemin var. Geçen senelerde plaj futbolu müsabakaları oynanmıştı. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği bu sportif alanda bu senede bir takım etkinler yapmayı düşünüyoruz. Bu nedenle çeşitli nedenlerle bozulan sahada zemin düzenleme ve kumlama çalışmaları yapıyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Fen İşleri ekiplerimiz ilk olarak saha zemininde çalışma yapmaya başladı. Ekipler bozulan zeminde düzenleme ve kumlama çalışması yapıyor. Ardından kale direkleri ve tribünlerin bakımları yapılacak. Sahamız en kısa sürede hazır hale gelecek. Bu sahada daha farklı etkinliklerde düzenleyeceğiz. Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş