Skip Navigation Links

Kırıkhan Spor'da Başkan Adayı Hüseyin Çağlar

Federasyona 22.000 Bin TL yatırıldı. Kırıkhan Spor Kongreye gidiyor.

Kırıkhan Spor'da Başkan Adayı Hüseyin Çağlar

Spor   A+a-

Önümüzdeki Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Kırıkhan Spor'da uzun zamandan beri devam eden sessizliğin yerini hareketli günler almaya başladı.
 
Sarı Lacivertli kulüp Kırıkhan Spor'un 2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele etmesi için yatırılması gereken 22.000 Bin liralık ücret mesai bitmesine dakikalar kala Federasyona yatırıldığı. Kırıkhan Spor'dan önce İskenderun Belediye Spor ile Arszu Karaağaç Spor'da yatırmıştı.
 
Kongre Heyecanı
 
Uzun zamandan beri sessizliğe bürünen Kırıkhan Spor'da bu gün hareketli saatler yaşandığına dair bilgiler gelmeye başladı. Spor servisimize ulaşan bilgilere göre, aralarında iş adamı Hüseyin Çağlar'ın da bulunduğu bazı iş adamları yaptıkları toplantıda Kırıkhan Spor'u Profesyonel lige taşıyabilmek için ellerini taşın altına koyma kararı aldılar.
 
En fazla 2-3 hafta içerisinde yapılması planlanan kongrede Kırıkhan Spor'da geçen dönem başkan yardımcılığı görevinde bulunan iş adamı Hüseyin Çağlar'ın tek aday olduğu sızan bilgiler arasında.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet